Явор Бахаров поиска прошка от брат си Захари публично, след като през миналата седмица бе арестуван и осъден по бързата процедура, а съдебните му неволи причиниха стрес на най-близките му хора.

По-малкият от двамата братя Бахарови се извини на батко си навръх Сирни Заговезни, когато традицията повелява всички миряни да си поискат и дадат прошка.
„Простете“, написа Явор в официалния си профил във Фейсбук, опитвайки се да се реабилитира пред брат си и майка си, пише „Ретро“. Припомняме, че звездата от „Стъклен дом“ беше арестуван скандално навръх националния празник 3 март за побой. През нощта на 3-ти срещу 4-ти Явор гонил и скубал бивше гадже по ул. „Фритьоф Нансен“ в столицата. Налетял и на случаен минувач, който тръгнал да спасява жената. Патрулка задържала актьора, докато се разправял с минувача. Бахаров обаче оказал яростна съпротива срещу служителите на реда.Захари Бахаров разкри лични тайни: продавал мед, за да заработва като ученик! (СНИМКИ)Захари Бахаров е един от най-разпознаваемите български актьори. Той е изградил една изключително усп…Aug 28 2017skafeto.com

След като бил озаптен, го откарали в ареста на 1-во РПУ. Обискът показал, че не носел лична карта. Не бил тестван и за алкохол и наркотици. Бахаров прекарал 72 часа в ареста, а след това беше осъден по бързата процедурата по Указа за борба с дребното хулиганство. Магистратите му дадоха 9 месеца пробация.
33-годишният актьор не за първи път има сблъсък с правосъдието. Всъщност последната му изцепка не е първото му нападение срещу жена. През 2015 г. Явор налетя на журналистката и бивша репортерка на предаването „Папараци“ Калина Паскалева. Тогава братът на Захари Бахаров използва грозни епитети по адрес на Паскалева, счупи камерата на оператора, който я придружаваше, и взе мобилния му телефон.

Секунди преди на мястото да пристигне патрулка, Явор върна телефона и избяга безследно. През 2011 г. пък актьорът беше арестуван за притежание на марихуана, а по-късно отново имаше разправии със служителите на реда, след като потроши предното стъкло на джип в центъра на София безпричинно.
При всичките му сблъсъци със закона семейството му е плътно до него. И този път първият човек, на когото се обадил след задържането му, бил батко му Захари, който му подсигурил по най-бързия начин адвокат и заплатил хонорара с личните си пари. Ситуацията обаче му била крайно неприятна и той не се появил да посрещне виновния Явор при освобождаването му от ареста.Истинска мълния в театъра! Захари Бахаров си тръгва след страшен скандалСтрахотен трус разлюля Народния театър „Иван Вазов“. Едно от най-популярните лица на актьорския екип…Dec 7 2016skafeto.com

loading...