Любопитно

Помните ли актрисата Албена Михова? Не е истина в какво се превърна българската Дженифър Анистън без мъж до себе си (СНИМКИ)

Помните ли актрисата Албена Михова? Не е истина в какво се превърна българската Дженифър Анистън без мъж до себе си (СНИМКИ)

Помните ли звездата от „Две капки вода“ Албена Михова? В шоуто комедийната актриса бе провъзгласена за българската Дженифър Анистън. И с право! Двете не само си приличат в лице, на Михова имаше изключително стегната фигура. Тогава. Сега актрисата може да строши кантара. Ако на човек не му кажат, че това е Албена Михова, той просто няма да я познае. Известната с връзките си с далеч по-млади мъже Албена беше решила да се вталява ударно. Това стана точно около момента, в който отново се сдоби с по-млад обожател – 27-годишния футболист Никола Колев. Вместо да отслабне обаче Михова е качила поне десетина кила и е направо неузнаваема. Според мнозина това се дължи на факта, че двамата с Никола са се разделили и в момента звездата няма мъж до себе си.Помните ли Люси Иларионов! Появиха се потресаващи кадри след драстичното му отслабване, човек трудно може да го познае (СНИМКИ)Човек трудно може да разпознае Люси Иларионов! След драстичното му отслабване режисьорът на чалгарск…Oct 10 2017skafeto.com
Помните ли актрисата Албена Михова? Не е истина в какво се превърна българската Дженифър Анистън без мъж до себе си (СНИМКИ)

Колегите на Албена обаче имат и друга версия за това защо се е запуснала така

Според тях Михова изживява невероятен стрес предвид факта, че е самотна майка и телевизионните ѝ ангажименти рязко секнаха. За да закърпи бюджета Албена е започнала да преподава в частна театрална школа. Заплатата ѝ от Малък градски театър се оказва крайно недостатъчна. Именно заради тези притеснения актрисата не преставала да се тъпче. „Ако не се вземе в ръце овреме, младоците може да ѝ обърнат гръб”, смеят се в гилдията. Михова обаче изобщо не обръща внимание на хорските приказки. „Отдала съм се на работата и нямам време за любов. А и не ми липсва, защото аз съм си доста кукуригу и не търся мъж, който да ме забавлява. Имам си човек на сърце, но и аз не знам дали е тръпка, или не, за да тръгна да обяснявам. Не търся мъж, казвам го сериозно, не ми е това целта в живота. Ако Господ е решил, ще ми го прати в правилния момент“, споделя Албена.Помните ли премиера на България Андрей Луканов? Ето как живее неговото семейството 21 години след бруталния му разстрелНа 2 октомври 1996 година бившият премиер на Република България Андрей Карлович Луканов е застрелян …Oct 12 2017skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Колектори тормозят непрестанно избрания за най-велик треньор на България за ХХ век Димитър Пенев. Най-малко…
error: Съдържанието е защитено!