Любопитно

Помните ли Виктор Крум от „Хари Потър и огненият бокал“? Ето как изглежда напереният момък Станислав Яневски днес (СНИМКИ)

Помните ли Виктор Крум от „Хари Потър и огненият бокал“? Ето как изглежда напереният момък Станислав Яневски днес (СНИМКИ)

Едва ли има уважаващ себе си фен на сагата за магьосника Хари Потър по целия свят, който да не е ясно с явлението в куидича (спортът на вълшебниците от училището „Хогуортс“) Виктор Крум. Авторката на романите за симпатягата Хари – Джоан Роулинг, е решила да направи Виктор Крум, най-добрият на поста търсач и изключителна знаменитост в света на магьосниците… българин. Джоан споделя и защо – била е зашеметена от Христо Стоичков по време на световното първенство в САЩ през 1994 година, когато българия взе бронзовите медали. И точно по тази причина преди да бъде заснет четвъртият филм от поредицата – „Хари Потър и огненият бокал“, в родна България се проведе кастинг, от който бяха одобрени и изпратени кандидати за преценка от страна на световния разпространител. Той пък от своя страна се спря на Станислав Яневски, поедил в прослушването над 650 конкуренти.Помните ли Галя от балет „Сатен“? Ето какво житейско разочарование изживя бившата прима балерина на СлавиПомните ли Галя Христова от балет „Сатен“? бившата балерина на Слави Трифонов изчезна от светлината …Nov 9 2017skafeto.com
Помните ли Виктор Крум от „Хари Потър и огненият бокал“? Ето как изглежда напереният момък Станислав Яневски днес (СНИМКИ)

Самият Яневски е роден на 16 май 1985 година в София. Живее в Англия в продължение на 5 години, също така в Израел. Докато учи в Mill Hill school, няма актьорски амбиции. Това обаче се променя след участието му като Виктор Крум. Появи се дори като гард на Джаро в „Под прикритие“. Героят му Ангел Якимов обаче бе разстрелян. Всъщност Яневски е споделял неведнъж, че трудно намира общ език с българските продуценти, но за сметка на това продължава да бъде търсен за участия от чужбина. В момента Станислав тотално е сменил визията си. По съвет на агента си той се е отдал на старата си страст – фитнеса. И трябва да признаем, че изглежда наистина добре.Помните ли Зара от първия Биг Брадър? В момента живее живот на принцеса, ето кой и къде я глези (СНИМКИ)Говори ли ви нещо името Светлозара Трендафилова? Едва ли. Виж, ако се каже Зара, то тогава нещата се…Nov 8 2017skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
В България непрекъснато се дискутират обидно ниските пенсии, с които милиони достойни българи са обречени…
error: Съдържанието е защитено!