40-годишната Виолета Здравкова, която се окичи с короната на „Мис България” през 1999 година, днес не прилича на себе. Миската, която нашумя като първата жена, изтеглила кредит, за да си увеличи гръдната обиколка с импланти, няма нищо общо с някогашната красавица. Виолета видимо се е състарила, а от предишната й хубост няма и помен, пише „Уикенд“.
След като преди 6 години почина бившият й възлюбен Трайчо Трендафилов, популярен като Трайчо Манекена, Здравкова закъсала финансово. Босът от СИК бе поел изцяло грижите по издръжката на Виолета и дъщеря си приживе. Благодарение на него миската се сдоби с апартамент и прилична издръжка.
Помните ли Виолета Здравкова: От хубостта й няма и помен (снимка)

Елен Колева понесе пореден удар от съдбата: Миска забърса бившия й приятел, бизнесменът се хвали със снимкиНосителката на титлата „Мис България 2015“ Марина Войкова заби бившия любовник на актрисата Елен Кол…Jun 4 2018skafeto.com

В продължение на 3 години Виолета управлявала собствен фризьорски салон, но фалирала и го продала. За да се издържа, тя се преквалифицирала в маникюристка.
За кратко блондинката бе омъжена за бизнесмена Румен Лазаров. Той се ожени за нея след скандалното й участие в първия сезон на „ВИП Брадър“ през 2006 г., но след развода им не искал и да чуе за нея. Определя връзката им като „огромна грешка”. По време на престоя на Виолета в Къщата се наложи Агенцията за закрила на детето да се намеси, след като 3-годишната й щерка Данайа падна в басейна и едва не се удави, докато майка й пушеше и диплеше клюки.

Антония Петрова показа фигура като фиданка 15 дни след раждането (Снимки)Антония Петрова-Батинкова направо шокира с визия. Не е за вярване как изглежда блондинката след като…Feb 8 2019skafeto.com

loading...