Димитър Рачков и Мария Игнатова пак са разделени и връзката им издържа едвам 35 дена, съобщи вестник „Телеграф“.
Техни съседи разкриха пред изданието, че двамата отново не са заедно, но продължават да поддържат добри отношения. Рачков в момента преживява любовна авантюра с по-млада от него колежка, отново блондинка. Засега обаче не се знае дали това не е само забежка за лятото, или двамата имат по-сериозни намерения. Дори през ваканцията актьорът е доста натоварен и не му се случва да почива повече от няколко дена.
Доскорошната му любима Мария Игнатова пък имала сантименти към бизнесмен, притежател на фирма за Интернет доставки. Тя се целела нависоко и искала да е на чисто с новия си.Зуека заживя в палат в Испания: Докато комикът и жена му Ани се къпят в лукс, Рачков трупа дебели пачкиВасил Василев–Зуека, жена му Ани и техният 4-годишен син Стефан са емигрирали на топло в Испания, на…Jul 9 2018skafeto.com

Затова поддържала добро поведение и не си позволявала да ходи по барове и купони, както правеше след раздялата си с Рачков.
Въпреки разделите и събиранията Мария и Димитър поддържали добри отношения. Димитър оставил на бившата си изгора апартамента в затворен комплекс, а самият той се преселил в къщата, която градеше за семейно гнездо. Дори понякога двамата се прибират заедно, като той проявява кавалерство и я кара с колата.
Двете им момчета обаче са първи приятели. Те често прекарват ваканциите си заедно. Най-обичали да ходят на гости на майката на Рачков в Бургас.
Източник novini.bgГолямата уста на Рачков му изигра лоша шега: Гала разкри колко солено си е платил водещият за шегите в „Капките“Днес в предаването „На кафе“ Ненчо Балабанов гостува на Гала. Двамата застанаха в кухнята на предава…May 28 2018skafeto.com

loading...