Прогнозите за предстоящ Апокалипсис и страшни природни катаклизми ни заливат отвсякъде. Те са дело както на всевъзможни врачки и ясновидци, така и на учени с по-развито въображение.

На 16 май в социалните мрежи се появи видео, на което е запечатан изключително странен феномен. Кадрите са направени край иранския остров Ормуз в Персийския залив, уточнява агенция „Блиц“. Експертите се опитват да обяснят внезапно почервенялото море с научни факти, говорейки за водорасли и други неразбираеми неща.Британската гадателка Джемина: Идва нова икономическа кризаБританска гадателка, известна като единствената, която гледа на аспержи, направи своите предсказания…Feb 5 2019skafeto.com

Факт е, че за странното явление се споменава в 16-а глава на Откровението на Йоан Богослов. Освен това, наскоро в Саудитска Арабия се случи още едно събитие, което се споменава в Откровението – нашествие на скакалци. Ако тези непонятни явления се случваха сами по себе си, версията на академиците можеше и да звучи правдоподобно.

Фактът, че Иран съвсем скоро може да стане жертва на бомбардировки и в същото време водата в морето става червена като кръв, навежда към съвсем други мисли. Когато подобни ситуации съвпадат с времето, в което във всеки един момент може да избухне Трета световна война, това си е истинска мистерия.

И този мистерия вероятно не е от най-добрите, защото война най-вероятно ще има и основните събития ще се развиват непосредствено в Персийския залив. И ще бъде най-кървавата в историята на човечеството.

Гадателката Момера от Стара Загора спасила емира на Дубай„Ти не си екстрасенс, ти си лечител, не се отчайвай, продължавай!”. Това признание завещава на старо…Feb 26 2019skafeto.com


loading...