https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Известен шейх имал много ученици, които учел на различни мъдрости, но в групата имало един ученик, към когото шейхът бил особено благосклонен.
Тази привързаност на шейха към ученика предизвиквала ревност у останалите ученици, защото той много добре познавал всички и веднага разбрал тяхната ревност.
Един ден той събрал всички и им казал:
Моят любим ученик е по-добър от вас и в поведението и в начина, по който мисли. Сега на всички ще дам една и съща задача, така че сами ще можете да видите защо той е моят любим и специален ученик. Ще можете да разберете и защо той е такъв, какъвто е.
Шейхът наредил на слугите да донесат двадесет птици и казал на учениците:Молитвата на Антоан дьо Сент-Екзюпери за най-тежките периоди в живота ни: Вярата, че нещата ще се оправятТези дни отбелязахме поредната годишнина от смъртта на френския писател и авиатор Антоан дьо Сент-Ек…Aug 1 2018skafeto.com

– Всеки от вас да вземе по една птица, нека я отведе някъде, където никой няма да го забележи, нека я убие и след това мъртва нека я донесе при мен.
Всички ученици заминали за да изпълнят своята задача, убили птиците и мъртви ги донесли на шейха, всички до един, освен любимия ученик на шейх. Той не убил птицата, а жива я върнал при него.
Когато шейхът видял какво е направил неговият любим ученик, го попитал:
– Защо не уби птицата, като всички други ученици?
Ученикът отговорил:
– Защото нашият учител каза, че трябва да отидем на място, където никой няма да може да види, но където и да отидем, където и да се намираме, Бог винаги всичко вижда, от него никога не можем да се скрием в нито в един момент. Затова не съм убил птицата и ви я върнах жива.
Източник zajenata.bgИмах много проблеми, докато не открих тази молитва. Оттогава се радвам само на щастие и благоденствиеКазването на една молитва или повече молитви имат силно психологическо и емоционално въздействие вър…Apr 8 2018skafeto.com


loading...