Ани Салич съдействала за откриването на храм в село Рударци, където живее в луксозна къща от години. Строежът на храма бил зациклил, а новинарката подсигурила достатъчно пари, с които да се сложи дограма и да се направи покрив на светата обител.

Нахаканата тв водеща искала да натрупа точки пред местните жители, пред които се изживявала като кмет на селото. След като научила, че отварянето на вратите на църквата е под въпрос, с казуса занимала даже висши духовници. Тъй като първият камък на черквата бил поставен от алтернативния, Светият синод не искал да я признае. За да убеди българската църковна институция, че храмът трябва да заработи, Салич се свързала дори с Пловдивския митрополит Николай и го завела на мястото, където с негово съгласие строежът продължил.

Така Ани спечелила доверието на местните, които преди години я намразили, защото си присвоила обществен терен, който там бил известен като „обръщалото“. Без да плаща за него, новинарката го включила към двора на къщата си и никой не смеел да ѝ търси сметка, защото ги плашела с връзките си. Постепенно обаче телевизионерката успяла да пречупи представите на хората от Рударци за себе си и сега била първа приятелка с кмета. Комшиите ѝ се шегували, че искала да му вземе поста, защото тя била инициатор на повечето събития и облагородителни дейности в общината.Мания: Ани Салич тотално се промени, водещата на новините по Нова телевизия е развила тежка зависимостАни Салич е решила да е в топ форма за лятото. Водещата е със склонност да качва килограми и за това…Mar 25 2018skafeto.com

„Като нищо някой ден да се кандидатира. Ще я изберем“, казва баба Данка, която е почти съседка на Ани и навремето гледала дъщеря ѝ Хана, когато новинарката висяла до късно в телевизията. С къщата в Рударци тя и вече бившият ѝ мъж Бранко се сдобили, като теглили кредит, с който искали да си вземат имот в покрайнините на София, където да почиват през уикендите. Първо търсели парцели в „Бояна“, „Драгалевци“ и село Лозен, но навсякъде им се виждало прекалено скъпо. В пернишкото село ниските цени направо ги шокирали и веднага инвестирали парите си там. Преди това тв семейството обитавало голям апартамент на известен и шумен столичен булевард.

С течение на времето животът на село харесал на Салич и тя се преместила окончателно в Рударци. По време на развода с мъжа ѝ успяла да вземе къщата за себе си и той вече не бил добре дошъл там. Заради раздялата им Ани се скарала с най-близкия от комшиите си, който хранел кучето и се грижел за двора, когато отсъствали. Сега той ѝ бил обиден, че не пускала Бранко във вилата, където доскоро сърбинът събирал цялото село, въртял чевермета и разливал дюлева ракия.

Източник: retro.bg

Разводът с Бранко е последна грижа на Ани Салич! Новинарката се е сринала заради голяма житейска драмаЖивотът на едно от най-популярните телевизионни лица в България – Ани Салич, се е преобърнал надолу …Nov 15 2017skafeto.com

loading...