Гръмпи

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

За съжаление на голяма част от света, Гръмпи (Grumpy Cat), известно и като Сърдитото коте, най-популярната котка в интернет, почина, съобщава БиБиСи (BBC), пише vesti.bg.

Котето, което бе звезда във филм за себе си, е починало на 7-годишна възраст в ръцете на своята любяща стопанка.

Котката е страдала от усложнение след уринарна инфекция и не е успяла да се пребори.Запорираха сметките на Годжи: Сумата на борчовете му ще ви смаеЛошите новини за Годжи валят една след друга. Малко след като работодателят му Слави Трифонов обяви …May 17 2019skafeto.com

Стопаните на котето споделиха пост в социалните мрежи, в който споделят тъжната новина:

„С разбито сърце ви съобщаваме, че нашето обичано коте почина. Въпреки грижите на професионалистите и нашата любов, то не успя да се пребори. Тази котка беше като член от семейството ни, но беше любимец и за много други хора по цял свят, на които даде повод за усмивка в щастливи и трудни времена. Духът ѝ винаги ще продължи да бъде край нас“.

Гръмпи получава своя прякор и известност, след като стопанина ѝ публикува нейна снимка в интернет. Освен над шест милиона почитатели във Фейсбук, Сърдитата котка имаше над половин милион последователи в Инстаграм и над 250 000 в Туитър.

Сърдитата муцунка на котката, която според собственичката й се дължи на котешки нанизъм и малоклузия (анормално поникване на зъбите), „надничаше“ от реклами, подаръчни продукти и собствената марка айс кафе „Гръмпучино“.

За периода, през който се радваше на глобална популярност, Сърдитата котка бе натрупала състояние от 100 милиона британски лири. Печалбите на Тардар Сос са по-солидни от тези на много водещи холивудски звезди, сред които Никол Кидман, Камерън Диас, Мат Деймън, Матю Макконъхи.Алекс Сърчаджиева изплака мъката си по Ласкин: Много те обичам, любими„Времето лекува“, казва народът и тази максима често се оказва вярна. Но не винаги. Това показват по…May 17 2019skafeto.com