Пейо Филипов

Пощальонът Пейо Филипов от емоционалното предаване от миналото – „Имаш поща“ съобщи, че се е развел със съпругата си Мария след 19 години брак.Водещият Христо Калоферов дели дома си с африкански и сирийски мигрантиОказа се, че на адреса на водещия на новините на NOVA Христо Калоферов в „Люлин” са били регистриран…Jun 5 2019skafeto.com

В телевизионно интервю той сподели за огромната промяна в живота си, но не пожела да коментира причините за разлъката, пише fakti.bg. Въпреки това Пейо обясни, че с Мария в момента поддържат нормални и цивилизовани отношения.

Децата му Виктория и Кристиян, които са съответно на 19 и 17 години, приели промяната в личния живот на родителите си съвсем спокойно. „И двамата поехме по нов път и сме видимо щастливи“, бе лаконичен Филипов.

Пейо сключва брак с Мария, когато е още на 24 години, след като се влюбва в сервитьорката в кафенето, където ходи редовно. Оказва се, че момичето е негова колежка от Музикалната академия. Бившата на Пейо обаче не продължава в това поприще, а започва бизнес със салон за красота, пише Хотнюз.

Многобройни публикации от недалечното минало преписваха на Филипов редовни флиртове с млади и апетитни клиентки на неговия пиано бар. Дали те са причина за раздялата, остава само да гадаем.Венета търси убиеца си: Водещата вижда два пъти как умира в миналотоВодещата на „Папараци“ Венета Райкова вижда как умира, след като се подлага на регресия. Оказва се, …Jun 4 2019skafeto.com

loading...