Предсказание на Ванга

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Предсказание на Ванга, което трябваше да се сбъдне наскоро, не се случи!

Преди 35 години пророчицата уверява родителите на безследно изчезнало дете, че ще научат истината за сина си след години. Повече от три десетилетия семейството на изгубения Марин живее в зловещо неведение, но ги крепят думите на ясновидката, пише България днес.

„Няма го още детето! Голяма трагедия. Какво и как стана, никой не може да каже“, коментират местни от великотърновското село Куцина.

Денят е 2 август 1987 г. 5-годишният тогава Марин пристига в селото, за да посети леля си. В дома й се събира цялата рода, като след няколко дни се готвят да заминат на море. Мъникът все още е единственото дете във фамилията и е обграден с много внимание. Детето получава ново колело и излиза навън да кара с приятели. За нещастие повече никога не се прибира.

Въпреки шума, който се вдига, и стотиците хора, които го търсят, и до ден днешен от Марин няма и следа. Родителите му още тогава опитват всичко. В отчаянието си на 4 август семейството тръгва за Петрич, за да се видят с баба Ванга, надявайки се да разберат нещо.

Пристигайки, ясновидката излиза от къщата си и сама ги вика. Майката задава тежкия и труден въпрос – „Мъртво ли е детето ми?“, а Ванга отговаря: „Мъртво ли? Не, виждам го ей тука как си играе с една пръчка в гората. Много години ще изминат, но един ден ще дойде и ще се разбере цялата истина“, категорична е тогава пророчицата.

Колкото повече време минава, толкова по-трескаво се говори, че моментът на истината е настъпил. За съжаление това не се оказва съвсем така.

„Не се намери детето и това е. Няма никаква информация за него. Близките му вече не идват в селото, продадоха и къщата. Тъжна история“, коментира кметът на селото Тихомир Маринов.

Виж още:Ванга предрекла ядрена катастрофа през 2023 г.Ядрена катастрофа ще удари Земята през 2023 година. Тези думи са приписвани на баба Ванга, става ясн…Sep 30 2022skafeto.com