Евксиноград

Като кралица си почива първата дама Десислава Радева в лятната резиденция на властта – двореца в Евксиноград. Втората съпруга на президента Румен Радев се е настанила в най-красивото Слънчево бунгало, което по принцип е запазено за шефовете на парламента и премиерите, тъй като те са по-високо във властовата йерархия.

Десислава обаче явно се е осведомила кога е свободно, за да планират за тогава почивката си с Румен. Двамата са там от събота, като покрай плажуването от администрацията на президента му уредили и няколко мероприятия из Варна и областта, така че да му направят и пиар и да съчетаят полезното с приятното.Деси Радева има защо да е притеснена: Бившата на президента Гинка показа перфектно тяло, сияе на морето (СНИМКА)Първата съпруга на Румен Радев продължава да пуска провокативни снимки в социалните мрежи. Последнот…Jul 20 2018skafeto.com

Докато Радев обикаля за срещи с народа обаче, първата дама не е с него както обикновено. В разгара на лятото тя не щяла да чуе за реклама и популизъм и предпочитала да си стои в резиденцията.

Президентшата се е отдала на пълна почивка. Единственото, което правела, е да се разпорежда с персонала, изисквайки ВИП обслужване, както и да се разхожда по плажа, където с часове събирала миди, рапани и камъчета, издават зърнали я плажуващи от Народното събрание, които също имат право да ползват резиденцията за лятната си почивка. Депутатите били сащисани от пристигането на Радева и не можели да се начудят на прищевките й.

„Става рано-рано, чете вестниците и пуши, а после с часове обикаля плажа. Заредила се е и с книги и явно не мисли скоро да напуска резиденцията”, коментират още очевидци.

Персоналът в Ексиновград пък бил вдигнат почти под тревога за височайшото посещение. Няколко дни преди да пристигне първото семейство, била издадена заповед Слънчевото бунгало да бъде основно почистено и освежено по нареждане на Деси Радева. За капак поискала и нови чаршафи.

На нейно разположение били и няколко сервитьори, камериерки и готвач, които имат задачата да задоволяват всичките й прищевки.
Източник retro.bgТози път Деси Радева им затвори устите: Ето защо първата ни дама пусна за продан срещу 300 лева своя рокляДесислава Радева се включи в благотворителен аукцион във Фейсбук, който набира средства за болната о…Jul 10 2018skafeto.com


loading...