Румен Радев и съпругата му Десислава са отскочили набързо до родното Черноморие в последните дни на юни, съобщава „Ретро“. Президентът и половинката му този път изневерили на двете си любими места за летен отдих – Бургас и къмпинг „Делфин“ край Ахтопол, за да се порадват на красивите залези в Созопол.
Пътуването им не било ангажирано с професионални срещи и информация за него в публичния график на държавния глава няма. То било инцидентно, защото двамата просто имали нужда да изпуснат парата. Въпреки че планът бил да останат инкогнито по време на морския си уикенд, ентусиазирани граждани веднага научили, че по улиците им се разхождат високопоставени гости. Интересът към Радев и първата дама Деси бил повишен и желаещи за снимка ги обезпокоявали дори по време на обяда им. Президентът не отказал фотоси, въпреки че не бил в най-добрия си вид.Деси Радева затвори устите на критиците си: Не е за вярване къде първата дама и Румен Радев събират тенДесислава Радева се оказа заклета къмпингарка, която години наред летува край един от заливите на Ах…Jun 25 2018skafeto.com

За втори път държавният глава си позволява да прескача протокола и да се появява пред широката общественост по къси панталони, тениска и летни отворени чехли. Първият беше през лятото на 2017 г., когато в Интернет пространството изтече снимка на Радев по потник, позирайки бос на паветата в резиденция „Бояна“, заедно със социално слабите деца Лили и Митко от село Вълчан дол. Този път поне не си е забравил джапанките, коментират наши сънародници, попаднали на президента и жена му в Созопол. Тя също била с извънредно къса ежедневна рокля, но любезно отказвала да се снима с почитателите им.

Двамата със съпруга й избрали да обядват на терасата на един от най-популярните гурме ресторанти в новата част на Аполония. Предпочели маса с гледка към залива, а от менюто избрали само рибни ястия и блюда с морски дарове. Неотлъчно до тях, разбира се, били гардовете на НСО, които за пореден път внесли смут сред персонала на заведението и неговите обикновени клиенти. Особено обезпокоени останали чуждестранните гости на ресторанта, които до последно не могли да разберат кой е мъжът с оранжевата тениска и късите панталони и защо буди такъв интерес. С любопитство обаче наблюдавали как охранителите тестват всяка една порция от ястията, които Радев поръчал, с помощта на подвижна специална лаборатория, която обикаля страната и света с тях. Единствено храната, която му се поднася във вила „Калина“, се тествала в стационарна лаборатория отново от оторизиран представител на НСО.
Източник retro.bgНедялко Недялков за войната Радев – Борисов: Президентът отпушва комплексите си с лексиката на оплаквачкаИзлезе изследване на „Алфа рисърч“, което показа, че 81% от българите одобряват европредседателствот…Jul 4 2018skafeto.com


loading...