прекратите връзката

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Началото винаги е трудно, независимо за какво става въпрос. Разбира се, когато говорим за връзка, става още по-трудно, тъй като трябва да дадем време на характерите да се напаснат, да се опознаем с човека до нас и тогава да преценим дали си струва. Истината е обаче, че има някои знаци, които подсказват, че е добре да прекратите връзката още в началото. Не бива да ги пренебрегваме, защото последиците могат да бъдат ужасни.

Неговата истина всеки път е различна. Когато си търсим нов партньор, ние се надяваме да намерим някого, с когото да имаме съвпадения, предават от az-jenata.bg. Допирни точки, различни определени навици. Следим за всичко това. Но понякога не забелязваме някои знаци, които са сигнал, че този партньор не е подходящ. Неглижираме ги, оправдаваме го, чакаме да мине време… Ако искате да намерите щастието в любовта, не се срещайте с мъж, който:

… си крие телефона
В началото на връзката и особено ако имаме съмнения дали партньорът ни не се среща с друга, проверяваме телефона му. Искаме да разберем с коя си пише, дали пази снимка на бившата си. Тъй като доверието е фундамент на връзката, замислете се, когато той отказва да ви покаже телефона си, дали действително не ви мами. В крайна сметка, ако няма от какво да се притеснява, защо да не ви го покаже?

… крие как е прекарал свободното си време
В една връзка, всеки има право на лично пространство. Това обикновено е времето само за нас, в което се забавляваме с приятели, спортуваме, отдаваме се на хобито си и т. н. Когато той има своето лично време, споделя ли ви как го е прекарал или с изненада научавате от друг, че истината за прекараното време е съвсем друга?

Истината всеки път е различна
Още един знак, че е добре да прекратите връзката си е невъзможността му да бъде искрен с вас. Когато му задавате едни и същи въпроси за определено нещо или пък ви разказва една история няколко пъти, но всеки път я изменя, това е показател, че не може да му се има доверие.

… проявява неразбиране и гняв, когато му откажете секс
Сексът не е задължение във взаимоотношенията между мъжа и жената. Той е много повече – преоткриване на другия и на себе си, допълване, химия.

… никога не прави малки жестове
Ролята на мъжа е да преследва, да ухажва. Малките жестове във връзката са важни. Те не трябва да са задължение, а да се случват някак естествено. Влюбеният мъж, който държи на половинката си е щедър, дори да не разполага с много финанси. Какъв е той във вашите дни, във вашите специални случаи, празници?

… флиртува с други… във ваше присъствие
Флиртът, когато не е с партньора, би могъл да бъде здравословен за връзката, но в определени граници, които не бива да се преминават. Той флиртува пред вас с други, с ваши приятелки или пък в социалните мрежи? Дали се нуждаете от такъв партньор?Ето как социалните мрежи съсипват връзката виВ днешно време социалните мрежи са неизменна част от ежедневието ни. Независимо дали ги ползваме, за…Nov 5 2019skafeto.comПравилата на отворената връзкаВсеки от нас е чувал за отворената връзка, поне на теория. Малко хора, особено у нас, са склонни да …Oct 30 2019skafeto.com