Любопитно

Пророк от XIX век с плашещо предсказание: Третата световна война ще започне през 2017-а година!

Пророк от XIX век с плашещо предсказание: Третата световна война ще започне през 2017-а година!

Пророкът Израил Меир Каган е много популярен не само в родината си Израел, а и в чужбина. Той е живял в периода 1839 – 1933 година, а световна известност придобива едва след смъртта си. Той успява с плашеща точност да предскаже двете най-големи катастрофи в новата история на човечеството – Първата и Втората световни войни. Прави го чрез теорията за противопоставянето на Гог и Магог, като предрича, че то ще премине в 3 етапа. Първият е през първата половина на ХХ век, когато избухва Първата световна война (1914). Каган предсказва, че вторият ще бъде след 25 години – това се случва и през 1939 година пламва Втората световна война, макар и пророкът вече да не е между живите. Най-притеснително обаче е пророчеството му, че третият етап ще настъпи 72 години след края на втория. Това означава, че през 2017 година наистина сме изправени пред риска от Трета световна война.„Спящия пророк“ ни изправи косите с последното си зловещо предсказание: Това ли е знакът за Апокалипсиса?В последните години станахме свидетели на какви ли не предсказания за предстоящ край на света. За ща…Oct 16 2017skafeto.com

За съжаление, покачването на напрежението между Съединените щати и Северна Корея и военните опити на Пхенян, придружени със заплахи, са на път да потвърдят предсказанието на Каган.

Единственият шанс това да не се случи е намирането на дипломатическо решение на конфликта, каквото обаче засега не се задава.
Гог и Магог са в някои случаи две личности (пазители на Лондон), два народа или две страни, или личност от определен произход (от Магог), споменати на няколко места в Библията и Корана.
В Битие Магог е посочен като един от синовете на Яфет, а в Книга на пророк Езекил Гог от страната Магог е далечна северна народност, враждебна на богоизбрания народ. Имената са споменати в пророчествата в Книга на Езекил, глави 38 и 39.
„И Господното слово дойде към мене и рече:
Сине човешки, насочи лицето си към Гога, в земята на Магога, княза на Рос, Мосох и Тувал, и пророкувай против него, като речеш:
Така казва Господ Иеова: Ето, Аз съм против тебе, Гоге, княже на Рос, Мосох и Тувал.“
Езекил 38:1-3
В Откровение на Йоан Гог и Магог са описани като народите, които ще съставят армията на Сатаната.Шаман от Мурманск пророкува нова могъща империя с участието на България (КАРТА)България ще стане в скоро време част от изключително могъща империя. Това предсказание направи шаман…May 22 2017skafeto.com

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Слухът се оказа истина. БТВ спира излъчването на „Сега и завинаги“. Последният епизод от любовната…
error: Съдържанието е защитено!