профил в Туитър

Всяка майка иска да бъде горда с децата си и се вълнува живо от живота им. Разбира се, понякога идеята на детето и на родителите за успех и щастие, се различава. Днес ви представяме една история, която нагледно показва това разминаване. Тази майка си направила профил в „Туитър“, но открила нещо неъобразимо за дъщеря си, което разтърсило живота й.

Майка създаде свой профил в социалната мрежа „Туитър“, за да чете съобщенията на американския президент Доналд Тръмп – но вместо това разкри, че дъщеря ѝ е звезда във филми за възрастни, съобщава Фокус, цитирайки македонската електронна медия „Плюс Инфо“, предават от novini.bg.

„Eдин ден реших да създам профил, за да видя какво изпускам. Вместо думите на Тръмп открих нещо, което ме засяга лично – дъщеря ми, която публикува порно. Естествено бях шокирана от видяното. Да видя дъщеря ми в подобна публикация беше шокиращо“.

Жената признава, че след разкритието спомените ѝ за малкото и невинно добро дете са завинаги заличени. След няколко дни майката решила да поговори с дъщеря си по въпроса. По време на разговора обаче младото момиче е изложило своята страна на историята и е обяснило, че вече е „възрастна жена“, която може сама да взима решения.

Twitter (произнася се Туитър) е безплатна социална мрежа и микро-блог услуга, която позволява на потребителите да изпращат и четат статус съобщения, познати като туитове. Туитовете са текстово-базирани съобщения с размер до 140 символа, съхранявани в страницата с потребителския профил на автора им и изпращани към другите потребители – известни като последователи, които са се абонирали за тях. Изпращачът може да ограничи достъпа до статус съобщенията си до кръга от приятели или да позволи отворен достъп до тях. Туитовете могат да бъдат изпращани през уеб страницата на Twitter, през SMS или през приложения, написани от трети лица, с помощта на публикуваното от Twitter API. Услугата е достъпна безплатно през Интернет, но изпращането на туитове през SMS се облага с такса от страна на GSM оператора.Истинската история на една снаха: Тя разби мечтите ми да бъда идеалната майка (II част)Ана Петрова не се зарадва особено от новината, че не просто сме се оженили, а и ще изградим свое сем…Nov 12 2019skafeto.comТази майка разкри истината на своя син. Ето цялата разтърсваща историяСемейството е нещото, което човек не може да си избере. Ние се раждаме в определено семейство и това…Feb 17 2018skafeto.com


loading...