пусна крадец

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Макар филмът „Сам вкъщи“ да не е по истински случай, днес ще ви разкажем една история, която поразително прилича на него. Всеки е наясно с опасността от крадци по време на празниците и затова никога не е добра идея да оставяме децата си сами вкъщи по това време. Но реакцията на това момиченце е изумителна.

8-годишно момиче пусна крадец у дома и го заключи. Инцидентът е станал в руския град Воркута, съобщи РИА Новости, предават от actualno.com. Детето отивало на урок по музика и по пътя го заговорил непознат мъж. Той казал, че е приятел на майка ѝ и иска да я изненада, като за целта трябва да изчака нейна приятелка у дома. Детето се върнало, пуснало крадеца и заключило. После се обадило на майка си и разказало за „изнедата“. Жената се обадила в полицията и заедно със свои колеги тръгнала към дома. Крадецът е задържан, докато прибирал ценните вещи от къщата.

„Сам вкъщи“ (на английски: Home Alone) e американски филм от 1990 г. на режисьора Крис Кълъмбъс. Той е един от най-емблематичните филми, свързани с Коледа. Със същите актьори е следващият филм от поредицата – „Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк“.

Сюжет
Кевин е най-малкият от петте деца на семейство Маккалистър. Той често е тормозен от братята и сестрите си и след поредната неправда, той си пожелава семейството му да изчезне. На следващия ден, той се събужда и открива, че е сам вкъщи и желанието му се е сбъднало. Оказва се, че е забравен по погрешка. Семейството му е поело на почивка във Франция, по случай коледните празници. Когато родителите му осъзнават, че са оставили сина си сам, те веднага търсят начин да се върнат в Щатите. Междувременно, двама крадци, известни като „Мокрите бандити“, се опитват да оберат къщата, но не успяват, поради редица капани, сложени от Кевин.

Вижте още:Покъртителна история! Майка се пожертва за детето си, вижте с колко пари отглеждат клетото сирачеМайка героиня направи истинска саможертва, като избра смъртта, за да роди здраво бебе и си отиде от …Sep 26 2016skafeto.comСамотен мъж осинови дете, отхвърлено от 20 семействаЗа съжаление, в света има много деца, които по една или друга причина са оставени без семейства. Те …Dec 14 2019skafeto.com