Весела Кюлева, вдовица на разстреляният през 2005 г. от наемни убийци банкер Емил Кюлев, прости системните изневери на втория си съпруг – футболиста Мартин Станков и отново заживя под един покрив с него, съобщава HotArena. Преди дни наследница №1 на милионите и бизнеса на Кюлев кумува заедно с ритнитопковеца на сватбата на тенисиста Сашо Лазов, който се ожени за дългогодишната си изгора Десислава Марковска на пищна сватбена церемония в Пазарджик.
Поредната изневяра на Бялото перо, както наричат Станков в спортните среди заради естествения бял перчем в прическата му, доведе до раздялата му с Весела. Тя се изнесе с дъщеря си в Швейцария, където разполага с къща на Женевското езеро и започна да подготвя документите за развода. Кюлева се погрижи да изхвърли неверния си мъж и от фирмата за лизинг на автомобили, която му повери да управлява. Взе му даже поръчковото спортно „Мазерати” за 250 000 лева, което му подари за неговата 40-годишнина.Тъжният край на една империя: Вдовицата на Шарлопов се реши на огромна стъпка срещу 100 милиона евроХотелската бизнес империя на Стефан Шарлопов е обявена за продан от вдовицата му Бояна 6 месеца след…Jul 13 2018skafeto.com

Запознати със семейната драма разкриват, че Мартин Станков е съумял да си върне благоразположението на жена си Весела през последните месеци. Двамата се събрали отново тази пролет и отново живеят заедно. Казват, че футболиста и някогашната секретарка на банкера се събрали в името на 11-годишната си дъщеря, която е ученичка в престижно училище в Женева, пише Уикенд.
Любовната история на Весела и Мартин е достойна за южноамерикански сапунен сериал, припомнят паметливи. Двамата поддържат връзка от края на 90-те години на миналия век, но дълго време криеха интимните си отношения заради богатия титулярен любовник на Весела – могъщия банкер Емил Кюлев, който до смъртта си контролираше ДЗИ банк, едноименното застрахователно дружество, туристическия комплекс „Ривиера” и половината от хотелиерския проект „Супер Боровец”
През 1998 г. Емил Кюлев се разведе с жена си и се ожени за Весела, която му бе секретарка.

Красавицата набързо роди две деца на банкера, който има и друго дете – Александър, от първия си брак. Докато Емил Кюлев трупаше богаство и власт, младата му съпруга Весела въртеше нелегална любов с Мартин Станков, който по това време носеше екипа на „Левски”. Разправят, че Емил Кюлев научава през пролетта на 2003 г. за любовната афера на жена му Весела с Мартин Станков и взима спешни мерки. Банкерът моли тогавашния собственик на „сините” и свой приятел Майкъл Чорни да разкара футболиста далеч от България. Така Бялото перо е продаден скоропостижно от „Левски” в Азербайджан, където гони топката за отбора „Хазар” (Ленкоран).
Месеци след смъртта на Емил Кюлев, прогоненият в далечен Азербайджан Мартин Станков се завърна в България с променен статут – като официално гадже на Весела Кюлева. Младата баровка плати 300 000 долара на азербайджанския отбор на Бялото перо, за да бъде разтрогнат договорът му, спомнят си спортни журналисти.
Източник hotarena.netВдовицата на Георги Илиев от ВИС-2 Мая си купи имот за $600 000: Ето къде гради новата си мощна империяМая Илиева купи втори имот в Доминикана, за който е броила 600 000 долара.
Там тя има още 12 луксозн…
Mar 25 2018skafeto.com

loading...