Моделът Розмари Тишер и фитнес инструкторът Ричард Величков са неразделни след края на шоуто „ВИП Брадър”.
Макар че треньорът огорчи красавицата по време на престоя им в Къщата, тя намери сили да му прости и с днешна дата двамата са добри приятели. Нещо повече – реалити звездите са неразделни, а това накара феновете им да заподозрат, че ги свързва нещо повече от топли другарски чувства, писа „Уикенд“. Рози и Ричи си допаднаха още в Къщата на Големия брат, а закачките им под завивките дълго се обсъждаха и от съквартирантите, и от зрителите. Манекенката твърди, че има гадже в Германия, но напоследък прекарва повече време с инструктора, отколкото с немеца.Потрес! Изплуваха отвратителни подробности за това какви ги е вършила Никита в къщата на Биг БрадърНикита, която мнозина сочат за фаворит в последното издание на Биг Брадър, е направила нещо много гн…Dec 9 2018skafeto.com

Запознати издават, че тези дни дългокраката брюнетка и мускулестият треньор заминали за Солун, където се отдали на дълги романтични разходки и предколедно пазаруване.
На снимките, публикувани в социалната мрежа, те изглеждат истински влюбени, а почитателите им ги подкрепят. „Браво! Много сладка двойка сте!”, коментират приятелите им. Не става ясно какво се е случило с германския годеник на Розмари, защото тя изобщо не говори за него. По всяка вероятност отношенията им не са се развили добре именно заради флирта й с Ричард , който започна в ефира на Нова тв.
Доскоро Величков твърдеше, че няма време за сериозна връзка и предпочита да гради бизнес, но чаровната Тишер успя да му влезе под кожата. Негови близки твърдят, че той дълбоко съжалявал за издънките си във „ВИП Брадър” и се стараел да се реабилитира в очите на моделката.

Тя също много го харесвала и бързо му простила прегрешенията от близкото минало.
Ричард се хвали, че сега има много повече клиенти във фитнеса и даже си е вдигнал тарифата.
Дали от връзката на реалити звездите ще излезе нещо сериозно, предстои да разберем. Манекенката е с 9 години по-възрастна от фитнес инструктора, макар че визуално разликата в годините им не й личи. Тя вече се замисляла за семейство и деца, докато Ричард предпочитал първо да стане милионер и тогава да създава наследници. Той кроял план да се захване със строителен бизнес, но не е ясно дали има потенциал да го реализира.Съпругата на сензацията във „ВИП Брадър“ Стоян Роянов: ЯЯ ме обожава, уникална съм!Темнужка е името на жената до музиканта Стоян Роянов – ЯЯ, заради която той упорито отказва да докос…Nov 29 2018skafeto.com

loading...