Златка Димитрова мирослав

Златка Димитрова и бащата на детето й – Мирослав, са се разделили. Нещо повече – тя вече е намерила с кого да замени доскорошния си любим, пише HotArena.
Наблюдателни са забелязали, че тя е сменила местоживеенето си от София на Бургас. Откакто се заговори, че вече не е с таткото на детето си, тя публикува снимки само на себе си или на Миро – джуниър.

Мистериозното й поведение обаче приключи и Злати реши да се похвали, че има нов любим и той също е от родния й морски град. Казва се Галин Гочев и това, което се знае за него, е, че доста млад и има богат баща.
Пълен обрат: Черната Златка смени бащата на детето си с татуиран бизнесмен (СНИМКА)
Цецка Цачева задмина черната Златка! Кандидатът за президент пренаписа географията (ВИДЕО)Голям гаф сътвори в ефир кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева. Тя определи Брюксел като държ…Oct 6 2016skafeto.com

Докато Димитрова прикриваше връзката си с него, то нацепеният батка е изтипосал тяхна обща снимка на основното поле за фотоси в профила си в Instagram. Тя пък показа кой е до нея чрез сторито си в същата социална мрежа.

Още в началото на годината плъзна слухът, че Златка и Миро са се разделили, тъй като той е фалирал. Цели шест месеца, до февруари, той постоянно бил в лошо настроение. Бизнесът му с лавандула не вървял, а на моделката и детето им се налагало да се лишават от някои неща и да се стискат. Постоянно се вдигали скандали, докато не дошъл краят.

По ирония на съдбата проблемите в семейството започват точно когато младата майка се похвали, че вече се е помирила и със свекърва си, и с бившата жена на Мирослав.
Източник novini.bgС този режим Черната Златка успя да отслабне ударно след раждането и удари всички в земятаЗа добро или за лошо, Златка Димитрова често е в хорските погледи, а занимаващите се със светския жи…Oct 18 2017skafeto.com


loading...