Мегз

Една от най-известните модни дизайнерки – Миглена Каканашева, позната на широката общественост под псевдонима Мегз, явно е решила да промени кардинално живота си. След като стана още по-популярна с участието си в телевизионното риалити „ВИП Брадър“, където всяко едно нейно действие беше повод за неповторими коментари, слухове и постоянно злословене, Мегз категорично продължи да си гради негативен имидж. Излизайки от къщата на Големия брат, дизайнерката не изчака твърде дълго и отново лъсна в медиите, като този път причината беше просто скандална – криминална схема, организирана от самата Мегз, която успя да вкара гаджето й в затвора.

След това пък стана ясно, че дрехите, които Мегз произвежда, далеч не са това, за което тя ги представя, а напротив – не съдържат материалите, които са посочени на етикета, фалшиви са и са с много ниско качество. Е, явно дизайнерката е решила да не се вглъбява повече в работата си, свързана с модата, а да смени попрището.25 април 1995: Босът на ВИС-2 Васил Илиев се изповядва на новия съветник на Румен РадевАлександър Маринов, член на новия Съвет на президента, е близък приятел и ортак на Васил Илиев от ВИ…Mar 19 2019skafeto.com

Най-новото й начинание е свързано с благотворителност. Тъй като покрай проблемите си тя тотално беше загърбила социалните мрежи, от седмица Мегз отново е супер активна и последната и идея успя да зарадва дори и хората, които не я харесват.

Тя е под наслов „активно добро“. Идеята й е да продава ненужни вещи на популярни личности, а събраните средства да дарява за благотворителност.
“Така веднъж – ще се направи добро като много хора ще могат да си купят неща, които по принцип не могат да си позволят на много по-ниска цена. Втори път – събраните пари ще се дарят за добри каузи.” – коментира Каканашева в профила си.Джакпот за Нова! Започва излъчване на хитово реалитиНова телевизия ще се опита да направи удара на годината в медийния бизнес, съобщава вестник Марица. …Mar 19 2019skafeto.com

loading...