https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Румен Радев очевидно не е взел присърце катастрофата, която баща му спретна на кръгово кръстовище в Харманли и която бе скандално потулена, защото вместо да утешава притеснения старец, обикаля столичните ВИП ресторанти. Въпреки напрежението на цялото семейство и неяснотите около инцидента, в който татко му Георги бутна инвалид на триколка, президентът и съпругата му продължават да водят активен социален живот, събирайки се да вечерят с приятели, съобщава „Ретро“.
За последно държавният глава бил засечен да хапва обилно в известен столичен ресторант, прочут със засуканите си ястия от своето гурме меню. Той бил един от любимите на жена му Десислава, която обичайно избирала къде двамата да вечерят, като най-вече я интересувало да има обособена зона за пушачи.

Румен Радев нацепи дървата на майка си: Президентът се почерпи с комшии в селското барче на СлавяновоРумен Радев е посетил неофициално родното си село Славяново дни след инцидента, при който баща му бу…Sep 3 2018skafeto.com

Компания им правили техни близки приятели, които първата ни дама слушала с интерес цяла вечер и не спряла да пали цигара след цигара. Двамата с Радев изглеждали завидно весели, смеели се на историите на своите познати и не останали незабелязани от останалите гости на заведението, въпреки че Десислава била трудно разпознаваема заради неглижирания си външен вид. Първата дама се появила на вечеря в по-скоро спортен стил, подходящ за крайпътно заведение или бистро и без прическа. Щом захладняло, веднага се наметнала с тийнейджърско дънково яке, което наскоро закупила при шопинг обиколка с приятелка в столичен мол.
Очевидно напоследък президентшата е разредила посещенията си във фризьорския салон, на което се дължи неподредената й, видимо изсветляла от морската й ваканция във Варна и пораснала на дължина коса.

Със сигурност обаче щяла да бъде сред първите клиенти на личния си коафьор Любен Николов, когато той се върнел от ваканцията си в Испания, заради която всъщност пренебрегнал ангажиментите си към първата дама.
И този път по традиция Радев и жена му предизвикали смут в ресторанта, в който персоналът и редовните клиенти уж били свикнали да ги виждат. Това се случило заради придружаващите ги охранители от НСО, които с присъствието си притеснили част от вечерящите. Автомобилите им пък блокирали целия паркинг на заведението и няколко пъти се налагало някой от гардовете да слиза да ги размества, за да може цивилните гости да излязат от блокадата и да си тръгнат спокойно, защото президентът и половинката му останали да гуляят до късно.Дъщерята на президента Румен Радев отиде на село да теши дядо си след катастрофата с мерцедесаДъщерята на президента Румен Радев е била изпратена по спешност в родното му село Славяново да прави…Aug 31 2018skafeto.com