Доскоро русото, вече чернокосото изкушение Златка, бързо направи смяна на терена и замени бившия си приятел ММА боеца Георги Валентинов, с серийния любовчия Благой Георгиев – Джизъса. Благо бил приютен при своята нова изгора, съобщава Блиц.

Още след раздялата със спортиста в началото на лятото Русата Златка му изхвърлила куфарите от дома си в кв. „Манастирски ливади”.  Мястото на силовия спортист в леглото и сърцето на палавата пазарджиклийка вече е заето от игривия футболист, издадоха съседи на двойката, според „Уикенд“.

Бившият на Златка вече е със сменена адресна регистрация. Доскоро Жоро Валентинов се водеше на адреса на силиконовата мъжемелачка на ул. „Лъвски рид” в София. Сега обаче се подвизава при негов приятел, който го приютил, докато старозагорецът намери подслон след разваления годеж.

Уж набожният футболист и плеймейтката в момента се изживяват като най-актуалната светска двойка, а полузащитникът не спира да показва какви манджи му готви блондинката.

Суетният тип качва снимка след снимка в социалната мрежа как новата му любима го глези и се старае да го охранва с вкусотии. Райкова очевидно е решила да демонстрира и кулинарни умения пред Благо, който направо демонстрира, че си облизва пръстите и се скъсва да хвали любовницата си. Въпреки че телевизионни камери уловиха влюбената двойка в къщата на татуирания ритнитопковец в Горна баня, оказа се, че гаджетата не живеят там, а в апартамента на Златка.

До сладникавата история с неочакван край се стигна, след като плеймейтката получи предложение за брак от Георги Валентинов през март. Двамата бяха заедно близо две години. Те се сгодиха пред „телевизора” по време на предаването „Като две капки вода”. Малко след това бръмчалката изневери на спортягата с Велислав Делибалтов, брата на чалгаря Борис Дали. Това стана повод за разваляне на годежа, а сръчната Златка набързо се метна в обятията на бившия футболист.

Гаджосването между Златка и Благой стана към финала на „Като две капки вода”, където ги сватоса фолкаджийката Алисия. Джизъса е близък приятел на певачката и баща на децата на най-добрата ѝ приятелка Христина Витанова.

Куриозното е, че гелосаният бивш футболист бе близък приятел и на бившия на Златка – Георги Валентинов. Двамата често излизаха заедно по кръчмите, но в крайна сметка Джизъса заби нож на ММА-бияча и му открадна гаджето.

Развъртяха се нови слухове около Русата Златка, Благо Джизъса и бившия й Жоро

„Ние се избираме един друг не случайно! Ние срещаме само тези, които вече живеят в нашето подсъзнание!”, е само едно от заучените послания на русокосото изкушение по адрес на поредния нов възлюбен.

loading...