стари дрехи

За или против носенето на любими „стари дрехи“? Повечето от тези, които „износват“ старите си дрехи, го правят от сантиментални подбуди – дрехите – като неразривна част от живота ни – са свързани с рояк приятни и по-малко приятни спомени…Малцина се въздържат да обновяват гардероба си от чисто финансови подбуди – в крайна сметка, винаги могат да се заделят средства, за да си купите някоя нова дреха… Сигурни сме, че повечето от вас инстинктивно усещат, че дрехите оформят визията ви – как изглеждате преди всичко в собствените си очи и в очите на околните.

По този въпрос, анализът на известния лечител Петър Димков изглежда изненадващо точен и с практическо значение. Според него, изхвърлянето на старите дрехи е един вид терапия, защото по този начин човек „изнася“ от дома си натрупаната с годините отрицателна енергия – един неизбежен процес и при най-щастливите хора…С новите дрехи на практика се поставя ново начало в живота – такова е и трябва да бъде усещането ви!

При това, новите дрехи трябва да бъдат в светли, живи цветове – това е начинът усмивката да се задържа по лицето ви, а отношението към света – да е ведро!
Много малко от нас знаем тази хитрост как да се избавим от миризмите в кухнята и петната от дрехитеАнтибактериалните свойства на „стария лук“ не са непознати. Установено е, че лученият сок действа из…Jun 19 2017skafeto.com
Както подчертава Димков, винаги е от значение как човек се облича – това не трябва да става механически, рутинно; трябва внимателно да се подбират цветовите и стилистични детайли, защото те – в крайна сметка – ще определят и излъчването ни! Затова, „който залага в тъмното, той всъщност не вярва в светлината и почерня душата си“!

Тезите да Димков са особено актуални, когато сме в процес на промяна; обикновено такава идва след разочарование в личен аспект. В този случай е наложително със любими стари дрехи да изхвърлим и пропитите в тях, дълго тормозещи ни отрицателни емоции, негативния поглед върху света и дори възникналите при това здравословни проблеми! Замислете се върху гореизложеното – в него действително има логика и си струва да се придържаме към принципите, завещани ни от великия мислител Петър Димков!Ако спим без дрехи, ето какво ще стане с тялото ни на следващия ден! Дори не ми е хрумвало!Сънят е съществена част от живота на всеки от нас. Когато се наспиваме добре, организмът ни е по-спо…Apr 2 2017skafeto.com

loading...