различните целувки

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Различните целувки обикновено означават различни неща. Има платонични и романтични целувки и обикновено всеки от нас ги прилага в различните ситуации, в които попада. Днес ще ви представим какво разкриват те за връзката ни, дори и да е на подсъзнателно ниво.

Целувките не само са красиви и страстни, но играят и голяма роля във връзките, пишат от dama.bg. Има различни видове, които могат и да се тълкуват различно. Има разлика между нежната целувка и френската. Това, което искаме да кажем, е, че тя може да определи и на какво ниво се намират отношенията ви. Ние обичаме любовта и всичко, което е свързано с нея, Направихме списък с 7 вида целувки и какво е значението им.

Нежната целувка
Този жест показва близостта между партньорите. Ако ти ги харесваш, то това означава, че обичаш да провокираш половинката си, за да иска той повече интимност.

Целувка по бузата
Връзката ви се намира на красив етап. Тази целувка показва, че се наслаждавате на компанията си, но и преди всичко сте добри приятели.

Целувката тип „Спайдърмен“
Всички знаем сцената с целувката от филма. Макар и тя да е не е практична в живота, е и знак, че обичате импровизациите и разнообразието..

Ангелска целувка
Ако се целуваш с затворени очи, то това е т.н. „ангелска“ целувка. Това е интимен жест, който индикира спокойствие и сигурност. Ти показваш на партньора си, че е специален и го обичаш.

Лека целувка
Това е леко и бързо докосване на устните на партньора. Макар и да е проста и невинна, можеш да я използваш, когато си тръгваш или се срещате. Ако започвате сега връзката, този вид целувки са добър начин да се опознаете и да проверите каква е химията между вас. Когато тези целувки са ежедневие, означава, че обичаш връзката ви да е забавна.

Целувка със затворена уста
Тя е подобна на леката целувка, но продължава повече. Тя индикира, че има някакви проблеми в отношенията ви. Също така е и знак, че не се чувствате толкова комфортно и си поставила емоционална бариера. Ако не си сигурна за връзката ви, трябва да поговориш с половинката си.

Френската целувка
Майсторът на целувките! Тя е израз на близост, страст и романтика. Ако това е твоят стил, то ти си страстна и авантюристична. Във връзката ви има голямо привличане, а тя самата е много дълбока.

Вижте още:5 знака, че натрапвате връзката си в социалните мрежиВсеки от нас е бил толкова влюбен, че е искал да го изкрещи на целия свят. Някои от нас обаче приема…Nov 27 2019skafeto.comТези 4 зодии не могат да имат дълга връзкаВсеки човек има различни желания по отношение на любовния си живот. Някои от нас си мечтаят за семей…Nov 26 2019skafeto.com


loading...