Тази история се случи преди няколко години. По онова време бях на 31, симпатичен мъж с обещаващо бъдеще, когато се влюбих до уши в Катя.

Въпреки че тя беше много по-възрастна от мен, двамата заживяхме заедно под един покрив. С приятелката ми се разбирахме чудесно и нищо не предвещаваше настъпващото зло, разказва историята си читател на вестник „Лична драма“. Една вечер се прибрах уморен от работа. Имах напрегнат ден и единственото, което исках, е да си почина на спокойствие. Помолих Катя да не ме безпокои и се оттеглих в стаята си. Копнеех да се изолирам от ежедневните си преживявания и да се наспя добре преди следващия работен ден, затова си легнах рано – около 8 часа вечерта. Унесъл съм се в сън, без да подозирам какво ме очаква.
Събудих се от жестока болка. Лицето ми, ръцете, краката и гърдите буквално изгаряха. Имах усещането, че са ме залели с вряла вода.Лична драма: След всяка буря изгрява слънце, но не ми останаха силиПреди няколко години се омъжих за човек, с когото вярвах, че ще остарея.

Пищях с цял глас, опитвайки се да изчистя лицето си от огнената течност, но не можех, защото ръцете ми отказваха да се подчинят. Добре, че съседите са чули писъците ми и са повикали полиция. Както се оказа по-късно, Катя, жената, която обожавах, по някаква странна причина е решила, че й изневерявам и за да си отмъсти, ме заляла със сярна киселина. Тя едва не ме уби. Спасиха ме, но останах напълно обезобразен, сляп, жалък и безпомощен. Бях толкова нещастен, че направих няколко неуспешни опити за самоубийство.

Може би някой ден наистина щях да отнема живота си, ако не бях срещнал ангела, който ме спаси от мъката и самотата. Тя се казва Ана и беше моя медицинска сестра. Млада, красива, любезна и грижовна.

Въпреки обезобразения ми вид, Ана се влюби в мен и напусна работа, за да стане моя съпруга. От предишния си брак жена ми има петгодишен син, който обичам като мой роден син. Не вярвах, че отново ще срещна любовта и ще създам семейство. Но ето, днес съм щастлив, а преди няколко месеца Ана ме дари с прекрасна дъщеря. Моята първа любов, която едва не отне живота ми, изгори лицето и тялото ми, в момента излежава доживотна присъда. Съжалявам само, че не разбрах какво чудовище се крие зад маската й на красива жена.Разтърсваща драма: Несправедливо я тормозех за смъртта на първата си съпругаКазват, че този свят се управлява от парите. В днешно време, ако си материално задоволен, можеш да с…Mar 13 2019skafeto.com

loading...