Горни Богоров камък

Отец Антим, който служи в параклиса „Свети Георги Победоносец“ в Горни Богоров е категоричен, че в него има камък, който расте с времето и е символ на храма. От дълги години той сбъдва молитвите на много жени, които искат да станат майки, както и на болни, които искатда се отърват от тежки болести.

Според него, по време на службата за един от най-големите празници – Гергьовден, една майка му споделила, че е родила детенце след като миналата година се помолила на камъка в храма да стане майка.

Той твърди, че в църквата постоянно прииждат болни хора, молещи се за здраве и не след дълго изпращат благодарствени писма, защото молитвите им са се сбъднали.С тази молитва няма да можете да се отървете от щастиеЛесно е да се оплакваме, да твърдим, че нещата около нас просто не се получават. Лесно е и да се сам…Jun 3 2019skafeto.com

Според легендата чудодейният камък е донесен от Йерусалим в края на дванадесети век и тогава е бил висок точно един метър.

Към момента той е с размери два метра и десет сантиметра и не спира до тук. Той расте постоянно и разбира се, от научните среди никой не може да каже защо се случва така и по какъв начин камъкът нараства.

В началото отец Антим също не е вярвал на това, което се случва, но с времето се убедил, че камъкът наистина расте и сбъдва молитвите на хората, които му се помолят.

Църквата „Свети Георги Победоносец“ в Горни Богоров е известна и с друго чудо, след което в нея потекла лечебна, чудодейна вода. Една от послущниците в храма сънувала Богородица и тя й посочила къде в храма има чудодейна вода. Оказало се, че сънят е напълно верен.Ежедневна молитва за закрепване на духа и тялотоНужно е да изречете тази молитва само веднъж и ще видите, какви чудеса може да стори с живота ви! Вя…May 29 2019skafeto.com


loading...