ретроградния Меркурий

„Следващото движение на ретроградния Меркурий започва на 17 юни до 12 юли. Тук най-интересното е, че започва с ретроградната Венера и ретроградния Плутон. Това означава, че до октомври заради Плутон хората, които обичат да приказват и не си мерят думите, ще са лишени от такт, търпение и коректност към чуждите тайни. Това може да попречи и на много хора, които се стремят към кариерна позиция да я постигнат”, коментира в ефира на БТВ астроложката Алена. По нейни думи 5 планети ще бъдат ретроградни по едно и също време и това ще има своите негативи.

„Венера е ретроградна от 13 май до 25 юли. Това означава, че ще има променливост в чувствата, изискване към хората, които все още се колебаят дали партньорът им е правилният избор – т. е. хората или ще трябва да се научат на доверие във връзката, или да я прекратят. Венера ще помогне да се говори повече откровено и честно за изясняване на отношенията, посочи тя. Много хора, които имат дългогодишен брак или току-що са започнали брачни отношения, или са сгодени, имат навика да се хвалят със стари връзки, което наранява брачната половинка. Тези стари спомени по никакъв начин не бива да бъдат споделяни с партньорите, защото това руши отношенията“, посочи тя.

„Ретроградния Юпитер е от 14 май до 13 септември в Козирог. Юпитер позволява много, но забранява да се правят опити хората да се облагодетелстват материално за сметка на някой друг“, обясни Алена. Според нея Юпитер ще бъде много отмъстителен в този период, така че не правете такива неща, посъветва тя. „Ретроградният Сатурн е от 11 май до 29 септември във Водолей. В този период на хората няма да им е приятно да се връщат назад към миналото. Ще гледат само в бъдещето. Но това не е най-правилното, защото миналото носи много научени уроци, то трябва да бъде съхранено и използвано с полезните си съвети“, казва астроложката.

Виж още:Алена: Борисов и Радев да се готвят за странна съдба при ретроградния МеркурийРетроградният Меркурий започна на 17 февруари и ще властва до 10 март. През този период е много веро…Feb 19 2020skafeto.com

loading...