https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Има много начини и “рецепти” за правене на магии, а това са най-опасните начини, за които трябва особено да се държи сметка и да се внимава да не се докосват тези предмети.

Има най-различни начини да направиш на някого магия и да го нараниш. Ако някой умишлено иска да ви нарани, ще го направи, по какъвто и да е начин и няма да подбира средствата, за да постигне целта си.

Най-опасни са магиите, направени от коса, смесена с кости и менструална кръв. След това следват един вид вуду-кукли, които се правят от дреха или коса от човека, за когото е предназначена магията.

Снимка: Vinícius Vieira ft from Pexels

Не е безопасна и магията, която ще настъпите и която се прави от конец. Това се прави на места, където жертвата обикновено минава или живее. Например, у дома, в двора, градината, колата, масата, на която най-често седи, дрехите, които носи и други подобни. Тази магия прилича предимно на недовършено нещо от прежда или може да бъде просто червена нишка.

Често магията се прави върху труповете на животни. В този случай може да се пренесе и зараза. Тази магия обикновено се прави от убити пилета, змии, кучета, котки, гарвани и др.

От яйца и черупки от яйца, най-често се правят най-черните магии, когато се желае смъртта на някого. Черупката от яйце се поставя близо до човека, на когото се прави магията. Ако черупката се смеси с пръст, взета от гробище, човек ще умре или ще се побърка. Обикновено такива хора се лекуват в психиатрична клиника, но без видимо подобрение.

Не по-малко опасна съставка, с която се прави черна магия, е менструалната кръв. Магията се прави, като на мъжа се дават няколко капки кръв и се произнасят специални думи за любов. По този начин мъжът се свързва само с една жена и губи сексуалната си сила и желание, когато е с други жени.