родилния си белег

Красотата е субективна, но въпреки това има някои общоприети стандарти и норми, които се считат за нещо като критерии за естетика. Когато един човек по една или друга причина не се вписва в тях, обикновено хората го заклеймяват и избягват. За щастие, в днешно време ставаме все по-отворени и толерантни към различните. Днес ще ви представим историята на Мариана, която се срамуваше от родилния си белег, но той промени живота й.

В съвременния свят няма категоричен идеал за красота. За един може нещо да е адски неприемливо, а за друг това да е най-ценното, предават от jenata.blitz.bg. Ярък пример за тази теза е житейският път на Мариан Мендес, която в детството често е била обект на подигравки от съученици и хора по улиците, поради факта, че на лицето й има голям родилен белег. Момичето е успяло да устои психически на всичките нашадки и грозни обиди и днес една щастлива и успешна жена.

Това е историята на едно малко момиченце с ужасен родилен белег, което днес е един от най-успешните модели в света. Момичето е родено в нормално бразилско семейство. Майка й е била много красива и преследвана от редица мъже. Но сърцето й отишло в ръцет на един конкретен мъж, от когото тя родила дъщеря на име Мариана.

Всичко с детенцето е било наред, освен огромния родилен белег върху лицето й. Майката много се е притеснявала дали това ще навреди на здравето й и на психиката й. И с право. Децата не спирали да се подиграват на Мариана. Когато момиченцето било на 5 годинки, майка му решила да го заведе и да махне белега с лазер. Това обаче не дало никакъв резутлтат.

Мариана често плачела и молела майка си да й обясни защо не е като другите деца. Майка й била много разстроена от вида на дъщеря си. Ако не сте запознати с културата на Бразилия, трябва да знаете, че в тази страна има култ към външността. Постепенно Мариана започнала да става все по-силен характер. След години тя осъзанала, че нейният белег е това, което я прави различна от другите хора. Оглеждайки се, забелязала, че всички са еднакви.

Дори лъскавите списания започвали да търсят различната красота. Тогава Мариана Мендес започнала да обича себе си. Отначало момичето се дразнело на подвикванията в училище, но постепенно всички свикнали с външния й вид и се научили да общуват с нея като с всяко останало момиче. Едва в гимназията Мариана успяла да намери истински приятели. Тя все още не се е смятала за красива. Но всичко се е променило след дипломирането й.

Мариана била приета в един от най-престижните бразилски колежи, където заснела първатаа си фотосесия. Снимките станали известни по целия свят и момичето изведнъж се оказало изключително популярно. И мечтата за моделството не свършва там. След колежа, Мариана подписва договор с една от най-силните бразилски модни агенции, която търси различни модели с необичаен вид. Само за няколко години Мариана се превръща в успешен модел, на когото никой не се подиграва. А причина за това е именно грозният белег на лицето й.

Лиза искаше да е като топ моделите, но историята й завърши трагичноХраненето ни е сред основните навици, които могат да повлияят както благоприятно, така и негативно н…Nov 13 2019skafeto.comИстинската история на една снаха: Тя разби мечтите ми да бъда идеалната майка (II част)Ана Петрова не се зарадва особено от новината, че не просто сме се оженили, а и ще изградим свое сем…Nov 12 2019skafeto.com

loading...