среща
© 5688709 / Pixabay

Столицата на България е място, което може да предложи купища дейности за една  вечер навън с приятна за вас компания. Предложенията са едновременно нетрадиционни, но в същото време и много забавни. Най-големият български град предлага редица вълнуващи неща, които да направите, за да избягате от сивото си ежедневие. Тук сме ви подбрали най-необичайните идеи за романтична среща в София.

Какво, къде и как: представяме ви една „вкусна“ обиколка на София

Изгубете се в катакомбите на църквата Св. София

Интересни и необичайни идеи за романтична среща в София
Министерство на културата на Република България

Добавете малко приключение в стил Индиана Джоунс към романтичната си вечер навън и се впуснете в мистериите на катакомбите, които се намират под църквата „Света София“ (след създаването на която е кръстена и столицата на България). Музеят на няколко нива включва оригинални саркофаги, мултимедийни експонати, разказващи историята на мястото и вълнуващи тунели.

Избягайте заедно от стая на загадките

Интересни и необичайни идеи за романтична среща в София
www.tripadvisor.ru

Отделете част от деня си за това необикновено предизвикателство. Много от ескейп стаите в София са наистина невероятни, с отлични декори, история, загадки и обслужване от персонала, който често е част от цялото изживяване и има роля в играта и историята на съответната стая.

Пийте вино и създавайте изкуство

Интересни и необичайни идеи за романтична среща в София
BBC

Има множество бутикови ателиета или арт-барове в София, които организират вечери, посветени на различна тематика – живопис, натюрморт, графика, пейзажи, потрети и др. Ако искате да се почувствате като истински художници, поне за момент и да се насладите на чаша хубаво вино с любима за вас компания, със сигурност това е мястото за вас.

Романтиката е в кръвта им! Вижте кои са трите зодии, които са заклети романтициВсеки човек разбира понятието любов различно и съответно изразява това чувство по определен начин. Н…May 15 2017skafeto.com

Отидете на кино под звездите

Интересни и необичайни идеи за романтична среща в София
Greece Is

Възползвайте се от летния сезон, в който почти всяка вечер може да отидете на лятно кино. Среща под звездите със страхотни романтични прожекции. Каква по-голяма класика от тази комбинация?

Отидете на скално катерене … на закрито

Интересни и необичайни идеи за романтична среща в София
Walltopia Adventure

Центърът за катерене Walltopia е най-новият и най-голям изпълнен с адреналин закрит център за катерене в България, където можете да изпробвате или да подобрите уменията си за катерене заедно. На разположение са инструктори и ще се срещнете с много други катерачи тук.

Кънки с остър връх

Интересни и необичайни идеи за романтична среща в София
pinterest.com

Това е един много любим филм, който си е класика в жанра, но ние имаме друго предвид. Предлагаме ви да посетите ледената пързалка на замръзналото езеро Ариана в Борисовата градина. Това е страхотна идея за романтична среща, разбира се през зимата в късните часове на денонощието.

За жените, които се страхуват да направят първата крачкаОт толкова дълго време се е наложило мисленето сред обществото, че жените са пасивни и винаги мъжете…Jul 17 2019skafeto.com

Отдайте се на магията на джаза

Интересни и необичайни идеи за романтична среща в София
programata.bg

Не всички идеи за срещи трябва да ви излизат твърде скъпо. Ето това предложение например е напълно безплатно.  Присъединете се към ежегодния летен фестивал A to JazZ Festival, който се провежда в Южния парк на София, на който ще имате възможност да слушате световно известни и местни джаз изпълнители, докато пиете коктейли по залез слънце.

Детски лудории

Интересни и необичайни идеи за романтична среща в София

Отдайте се на игри и състезания в множеството клубове за такива настолни игри като шах, Не се сърди човече, табла и др. Няма нищо по-добро от малко състезание, за да разберете кой има по-състезателен дух от двамата. София е дом на няколко добре заредени клуба за такъв тип игри, където можете да предизвикате се предизвикате взаимно. Let’s play!

Вечеряйте на върха на София

Интересни и необичайни идеи за романтична среща в София
theview.bg

Разбира се, няма как да минем без класиката за среща – романтична вечеря. Но тук отново сме я разчупили през погледа на нестандартното и ви предлагате да изберете някой от столичните ресторанти, които се намират на високо и предоставят гледка към цяла София. Бъдете сигурни, че това, което ще видите наистина си заслужава!

Поход за нощен изглед към града

Интересни и необичайни идеи за романтична среща в София
photo-forum.net

Копитото е район в планината Витоша с невероятна гледка към града. Лесно е да се разпознае от телевизионната кула, построена там. Мястото е популярно сред любителите, които идват с кола през нощта, за да наблюдават градските светлини.

Интересни и необичайни места, където да отседнем в БългарияПоследните няколко години стана наистина много популярно да се посещават европейски дестинации извес…Jul 15 2019skafeto.com


loading...