Росен Плевнелиев и новата му булка Деси Банова избягаха от хорското любопитство към тях в Гърция, съобщава „Ретро“. Бременната синоптичка и президентът обаче не стоят изолирани в имението на милионера на един от ръкавите на полуостров Халкидики, а се забавляват с разходки в открито море.
Преди броени дни Росен и Деси били сред ВИП гостите на круизен кораб, който пътувал по морски маршрут с крайна точка Атон. На новата г-жа Плевнелиева отдавна й било мечта да зърне отдалеч святото място, до което не се допускат жени, а съпругът й не могъл да й откаже поредната прищявка и веднага се съгласил. Семейство Плевнелиеви се появили на пристанището минути преди плавателният съд да потегли и нямали предварително резервирани места, но щом ги видяла, организаторката веднага преразгледала листа с гостите на кораба и ги качила моментално на борда. Неотлъчно до бъдещите родители и този път била майката на Деси, която ги придружавала навсякъде.Росен Плевнелиев изригна: Оставки за всички десни лидери! Радев е първият президент популист на БългарияРосен Плевнелиев е роден на 14 май 1964 г. в Гоце Делчев. Завършил е Техническия университет – София…Jul 11 2018skafeto.com

Леля Лили вече почти не ходела на работа и създавала смут сред колегите си в Регионалната инспекция по околната среда в София, където от дълги години била главен експерт. Всички се гневели колко често излизала в почивка, а след като профукала полагаемите й се дни, започнала да си пуска неплатен отпуск. Това никак не я притеснявало, тъй като от месеци насам президентът я гледал като писано яйце и се грижел за всичките й финансови нужди. Именно Лили била причината Банова да обърне внимание на политика преди повече от година.
След светско събитие, на което и тримата присъствали, тя първа забелязала, че Росен има симпатии към дъщеря й, и я подтикнала да откликне на тях.

В края на миналото лято пък двете били на почивка в Гърция по женски, а когато бившият държавен глава научил, че са само на няколко километра от него, веднага ги поканил на обяд в лятната си резиденция. Леля Лили останала изумена от разкоша в имението му и се нащракала за спомен до басейните и всяка палма в градината, без да предполага, че само година по-късно ще се чувства като стопанката на луксозния имот. Без нея Росен и Деси не мърдали никъде, понеже бъдещата родилка се притеснявала много от бременността и присъствието на майка й я успокоявало, че не може нищо лошо да й се случи.
Източник pik.bgЗагадката е разбулена: Деси Банова хлътнала по Плевнелиев, щом го видяла по къси гащи и джапанкиДеси Банова, вече Плевнелиева разкри, че се е влюбила в президента Росен Плевнелиев щом го видяла по…Jul 6 2018skafeto.com

loading...