рускините

Рускините се славят с красотата си и перфектната си визия. Истината е, че при тях красотата си отива по-бързо отколкото при дамите от другите нации, дори и да ни звучи нелепо. Да, те са красиви, докато са млади, но започват да остаряват по-бързо от своите връстнички от други народи. И за този феномен си има конкретна причина.

Китайски журналист от вестника „Соху“ разказа защо руските жени „остаряват по-бързо“, отколкото китайките. Основната причина, според него, е тази, че след брака рускините изцяло отдават своята енергия на семейството и престават да се грижат за себе си, както преди това. Друга немаловажна причина е генетиката. Авторът подчертава, че руските момичета са високи и със светла кожа, но, когато с възрастта те започнат да пълнеят, това предимство не ги спасява.

Освен това, по думите на журналиста, заради студения климат жените в Русия са свикнали да се хранят с калорична храна, те предпочитат месото и захарта, вместо здравословното хранене. „Всъщност, това може да се избегне, ако след сватбата жената продължи да се поддържа във форма“, прави извод китаецът. Превод и редакция: БЛИЦ

Климатът е многогодишен статистически режим на времето, характерен за дадена местност в зависимост от географското и́ положение. Изучава се посредством дълготрайни измервания на метеорологичните елементи и определяне на тяхното средно състояние. Такива измервания са правени в продължение на повече от 250 години, и то не само на сушата, но и във високите части на атмосферата, както и океанските дълбочини. Събраните данни се използват, за да се определи средното състояние на многогодишния режим на времето. Следователно климатът представлява съвкупност от метеорологичните елементи, които характеризират средното състояние на атмосферата на дадено място. Климат се чете и по таблица, наречена климатограма.

Вижте още:Шокиращи истини за живота на корейцитеИзточните народи и култура са изключително различни от западните. По тази причина ние често сме удив…Nov 30 2019skafeto.com


loading...