дело срещу Apple

Apple е една от най-големите технологични компании в света. Те не само произвеждат различни устройства, за да угодят на нуждите и желанията на потребителите си, но и често въвеждат иновации, които променят облика на съвременните технологии. Някои от тези иновации са различните приложения, които предлагат на обществото.

Руснак заведе дело срещу Apple за морални щети, твърдейки, че приложение за iPhone го е превърнало в гей. Мъжът съди технологичния гигант в московски съд с искане за един милион рубли (15 000 долара) след инцидент това лято, при който чрез приложение за смартфон му била доставена криптовалута „GayCoin“, а не Bitcoin, каквaто той бил поръчал, съобщава БГНЕС, предават от actualno.com.

Адвокатът му Сапижат Гусниева настоява, че случаят е „сериозен“, казвайки пред France Press, че клиентът ѝ е „уплашен, той страда“. Криптовалутата GayCoin пристигнала с бележка, в която пишело: „Не оценявайте, докато не опитате“, сочи жалбата. „Всъщност, помислих си как мога да преценя нещо, без да опитвам? Реших да опитам еднополови връзки“, пише жалбоподателят. „Сега имам гадже и не знам как да обясня това на родителите си … животът ми е променен към по-лошо и никога повече няма да стане нормален“, добави той. „Apple ме тласна към хомосексуалността чрез манипулация.

Промените ми причиниха морални и психически вреди.“ Адвокатката Гусниева заяви, че американският технологичен гигант „носи отговорност за своите програми“, въпреки че предполагаемият обмен на валута се осъществява с приложение на трети страни. Искът е заведен на 20 септември и съдът ще разгледа жалбата на 17 октомври. Представителите на Apple в Русия отказват коментар пред France Press.
Този мъж доказа, че кармата същестува. Ето каква е историята му (СНИМКА)Кармата по дефиниция означава някакво действие и се свързва с принципа за причината и следствието. С…Jul 19 2019skafeto.comНевероятна история: Този мъж намира малко мече до мъртвата му майка. Това, което става после, ще ви порази (ВИДЕО)Всеки човек има житейска история, която е изпълнена с най-различни ситуации. Разбира се, животът на …Feb 9 2018skafeto.com

loading...