Известната плеймейтка и медийна звезда в различни формати като ВИП Брадър, Черешката на тортата и др., Златка Райкова изненада своите фенове. Това стана след като публикува шокиращата промяна на визията си. Смяната на русото с тъмно може да е просто желание за промяна, игра на коафьорите или пък е в следствие на новата любов?

Любопитен факт е, че Джизъса, с който Златка преживява бурен романс, има виден афинитет към тъмнокоси жени. Всичките му бивши изгори са брюнетки – Христина, Лияна, Есмер, а точно когато третата се изруси – те се разделиха. Каквато и да е причината за промяна, то със сигурност може да се нарече, че е доста успешна.

Коментарите под снимката на Златка валят непрестанно. Почти всички от тях са положителни. Тита и Светлана Гущерова също отразиха новата прическа на плеймейтката като „уникална“ и „топ“.

Русото изкушение Златка Райкова направи огледална промяна на визията си

Преди време Черната Златка направи същата дръзка промяна със себе си и се изруси до бяло. Тогава тя не се хареса особено на феновете си и бързо се върна в „оригиналния“ си вид. Но какво се оказа при Райкова? От гореща блондинка, плеймейтката се е превърнала в още по-гореща брюнетка.

Русото изкушение Златка Райкова направи огледална промяна на визията си

loading...