Рейнджър

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

След като се заразила с паразит, немската овчарка Рейнджър е била диагностицирана с проблем на хипофизата, което означава, че той не остарява по същия начин, както другите кучета, разказва Мирър.

Рейнджър е на две години, но не бихте могли да разберете само като го погледнете. Това е така, защото очарователното куче има много рядко състояние, което го кара да изглежда като кученце, въпреки че е възрастен. Рейнджър, който живее във Финикс, щата Аризона, заедно със своя собственик Шелби Майо, беше диагностициран като хипофизно джудже, след като се зарази с паразит, наречен Гиардия.

След като се възстанови, собствениците му забелязаха, че пухът не расте със същия темп като другите кучета от неговата порода.

Затова го заведоха при ветеринар, където откриха, че той е спрял развитието си. Въпреки че състоянието на Рейнджър може да го направи сладък, кученцето е имало няколко здравословни проблема в миналото в резултат на това, включително загуба на козина и люспеста кожа.

Помагайки на замръзнало в снега куче, хората с ужас видели какво крие под себе сиТази история е покъртителна и за пореден път доказва, че съществува невидима връзка между човек и ку…Dec 1 2019skafeto.com

Въпреки това, малкото куче никога не е позволило на нещо да го задържи и сега е щастливо и здраво – и се радва на много внимание от обожаващите го фенове.

Собственикът му Шелби каза: „Когато първоначално получихме Рейнджър от животновъда, той беше по-малък от всички останали, но решихме, че е така, защото има паразит.

Интересни факти за най-добрите приятели на човека – кучетатаКучетата не са целия ни живот, но го изпълват изцяло. Те са предани, любящи и всеотдайни и независим…Jun 8 2019skafeto.com

В същото време открихме също, че Рейнджър е имал голяма инфекция на врата си. В крайна сметка успяхме да уловин инфекцията под контрол. И най-накрая успяхме да се освободим от Гиардията. През това време Рейнджър оставаше много малък, ветеринарният лекар е подозирал, че може да е хипофизно джудже, генетична мутация. Но ние все още бяхме скептични, тъй като състоянието е много рядко.

С течение на времето Рейнджър остана малък и към този момент сме сигурни, че той има това състояние.

Шелби смята, че генетичният дефект на Рейнджър е причинен по време на размножаването. Кучилото на Рейнджър беше първото кучило, което нашият развъдчик отгледа.
Великолепни породи кучета, които са на изчезванеЗамисляли ли сте се от кога не сте виждали далматинец или пък коли? Има някои породи кучета, които п…Jun 5 2019skafeto.com


loading...