Къщата на „ВИП Брадър“ ще посрещне новите си обитатели на 10 септември от 20 ч., понеделник. Както вече бе обявено, този сезон ще премине под мотото „Женско царство“. В началото жени и мъже ще живеят в две отделни къщи, издават запознати.
Дупнишката Мадона Сашка Васева пък отново се стяга да влиза в Къщата. Чалга легендата ще бъде един от участниците в предстоящия All Stars на продукцията, който ще започне веднага след звездния сезон. Миналата година изпълнителката на „Левовете в марки“ участва във „ВИП Брадър“ и остана много доволна от грижите, които полагаха за нея. В Къщата Васева не спираше да яде и казваше, че се чувства като на курорт. Причината да участва отново е, че е закъсала за пари.Зрее страшен скандал: Сузанита по гърди във „ВИП Брадър“, премия за Кулагин да си разменя ласки и да спи с мъжСтраховит скандал се заформя във връзка с предстоящото поредно издание на клюкарското реалити „ВИП Б…Aug 27 2018skafeto.com

Ден след старта на „Големия брат“ – на 11 септември, в ефира на Нова телевизия се завръща и хитовият сериал на Евтим Милошев „Откраднат живот“. Новите лица в „Анатомия на гнева“ са Владо Карамазов, Владо Пенев и Ани Пападопулу.
Мачът на националния отбор с Норвегия от новия турнир на УЕФА Лига на нациите е провалил старта на „Фермата“, планиран за 9 септември, неделя. На този ден трикольорите на Петър Хубчев приемат съперника си на стадион „Васил Левски“.
Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов преценили, че двубоят на „лъвовете“ ще привлече телевизионната аудитория. Така сезонът „Съединение“ ще стартира с два дни по-рано – на 7 септември.Пълен обрат: Васил Найденов отряза продуцентите на „ВИП Брадър“. Кеца разкри защо няма да влезе в КъщатаПродуцентите на „ВИП Брадър“ се свързали с Васко Найденов и го кандърдисвали да влезе в Къщата, но в…Jun 8 2018skafeto.com

loading...