Любопитно

Световните медии разпространиха страшно предсказание за Европа, което ще се сбъдне след четири дни

Световните медии разпространиха страшно предсказание за Европа, което ще се сбъдне след четири дни

Световните медии разпространиха страшно предсказание на италианския учен Рафаело Бенданди, живял в периода 1893-1979 година. То се отнася за Рим и може да се изпълни само след няколко дни, съобщи агенция Блиц. Ученият предсказва, че на 11 май ще стане ужасяващо земетресение, след което в Рим „камък върху камък няма да остане“. Независимо от всичко, той не посочва годината, когато това може да се случи.
Както се твърди, оттогава много жители на Рим всяка година се страхуват от катастрофата, не пускат децата си на училище, а някои дори временно напускат града в началото на май.
По данни на някои източници, за вярващите в предсказанията, най-голямата истерия се разразява на 11 май 2011 година.Плашещо предсказание. Един от най-древните народи в света: Краят е съвсем близо, идва заради китайцитеИндианското племе Хопи прадсказва, че Земята е заплашена от опасност поради падането на китайската к…Mar 26 2018skafeto.com

От астрономическа гледна точка денят е особен с това, че Венера, Юпитер, Марс и Меркурий се подреждат заедно, което е известно като „парад на планетите“. Разстоянието между Венера и Юпитер е едва на 0,6 градуса. Това е най-тясното им събиране от началото на XXI в. В края на май към групата ще се присъедини и Луната, а Юпитер и Марс ще започнат да се отдалечават от Венера и Меркурий.
Рафаел Бенданди е автор на няколко астрономични и геологични теории, признати от лъжеучените. Също така, през 1959-та година той твърди, че е открил в Слънчевата система още една планета, която се намира между Слънцето и Меркурий. Нарича я Фаенца, в чест на града, в който е роден.
Източник petel.bgКазахстанската Ванга смрази мрежата със зловещо предсказание за нова непозната болест и море от жертвиЯсновидката Вера Лион има популярност, която отдавна е прехвърлила пределите на родината си, където …Feb 12 2018skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Първородният внук на Бойко Борисов е сензация в Интернет пространството. Снимки на Бойко-младши събират стотици…
error: Съдържанието е защитено!