свиня бира

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

В Австралия свиня се оказа истински алкохолик – животното обикаляла туристите на къмпинг и крадяло най-вече бира, предава Монитор.

Собствениците на къмпинга твърдят, че е успяла да открадне 18 кенчета с бира.

Някои туристи разказали, че унищожава и запасите им от храни. Освен това свинята събаряла кофите с боклук и разкъсвала торбите със смет. След едно от последните си безчинства свинята се напила и се сбила с крава в едно от местните стопанства.

Злобна пуйка изгони пощенски бус от квартала си

В град Мадисън, щата Уисконсин, пуйка бе заснета как преследва микробус на американската пощенска служба USPS, а видеоклипът на преследването е публикуван от Daily Mail.

На кадрите се вижда как птицата упорито преследва колата. Когато микробусът спира, тя го обикаля, издавайки застрашително съскане, като посяга с човка към вратата на шофьора, опитвайки се да надникне през прозорците.

то е записано от пътуваща в автомобил, който се е движел зад вана и пуйката. „Толкова е смешно да се гледа“, каза тя.

Експерти предполагат, че пуйката е счела микробуса за териториална заплаха, затова го е гонила извън района си. Обикновено така мъжките пуйки атакуват себеподобни или дори хора и по-големи животни.

По-рано полицията в град Уенхам в щата Масачузетс, с население от 5 хиляди души, подготви набор от правила за защита срещу агресивни пуйки, които започнаха да атакуват местните жители.

Броят на дивите пуйки в щата достигнал около 35 000,, като те станали особено агресивни напоследък, попадайки в градски условия, докато хората бяха в карантина у дома.

Още от Любопитно