https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Стремежа на жените към красотата не е от вчера. Меко казано! Още от самата древност съществуват различни трикове, които дамите са ползвали, за да изглеждат по-добре. В обществото, пред гостите си, за любимия си.

Представяме ви седем от тези тайни, които са също толкова актуални и до ден днешен.

Използвайте зехтин. От много време този продукт се нарича „течно злато“ и с пълно основание. Не се ограничавайте до това, да го сипвате в салатата, може да се ползва като маска за кожа и коса.

Не пропускайте шанс да се отпуснете във ваната. Древните римлянки прекарвали часове във вода, като често променяли температурата на водата, което имало освежаващ и стягащ ефект за кожата.

Ходете често на масаж. Масажът винаги е бил един от любимците на много красиви дами, а когато се добавят ароматни балсами и масла, сесията е една сбъдната мечта.Ако направите комбинация от лимон, зехтин и изворна вода, ще бъдете винаги в отлично здраве!Искате да поддържате постоянно бодростта си, да чувствате как енергия се влива във Вашето тяло, а то…Nov 8 2016skafeto.com

Заложете на меда! Качествата му са известни от хилядолетия. Ето ви една идея – направете си антицелулитен масаж. Много е лесно: просто се прилага мед в проблемната област, натиска се с длан, премахва се с ръка и това се повтаря отново.

Боядисвайте косата си с къна. Така не само ще получите желания от вас цвят. Косата ви обаче ще стане и по-силна, и по-здрава.

Прясното зеле не е само за готвене. Този трик е използван от кърмещи жени вече от стотици години. Прилагайте директно към гърдите, неприятната болка и възпалението ще се облекчат.

Сметана вместо крем. Просто разтрийте в ръцете си малко сметана преди лягане. Ще станат по-меки, а разликата ще усетите още на следващия ден.
10 ценни съвета за здраве от дъщерята на големия лечител Петър ДимковЛили Димкова е художник езотерик. Тя е дъщеря на големия народен лечител Петър Димков. Родена е на 1…Jun 14 2020skafeto.com