Рамбо

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Над 20 родни каскадьори и актьори, превъплътили се в мексикански гангстери, пребиват Силвестър Сталоун в София. Това се случва в петата част на култовия филм за Джон Рамбо, пише blitz.bg.

Слай пристига през уикенда в столицата, за да презаснеме някои от сцените от екшъна.

„Живял съм в свят, осеян със смърт. Гледал съм как хора, които обичам, умират пред очите ми. Някои бързо – с куршум. Някои не толкова бързо, че да умрат веднага. През всичките години пазех тайните си. Но дойде времето да се изправя срещу своето минало“, казва Рамбо в трейлъра на петата част. „Рамбо: Последна кръв“ ще се завърти по кината на 20 септември, точно 37 г. след като първият филм „Рамбо: Първа кръв“ дебютира на големия екран.

„Искам да знаят, че смъртта идва и те няма какво да направят“, казва на изпроводняк в двеминутно видео, наситено от експлозии и гоненици в тъмни подземия.Разбра се кой сяда на стола на Слави Трифонов срещу колосална сумаВ последните седмици един въпрос не дава мира на зрителите на БТВ – какво ще се случи, след като Сла…Jun 3 2019skafeto.com

Според сюжета след тежките изпитания в предходните части Джон Рамбо се завръща в родното ранчо на баща си, за да си почива в компанията на своя приятелка и нейната дъщеря. Момичето обаче се замесва с мексикански мафиоти и Рамбо е единственият, който може да я спаси.

В новия трейлър се показва и новото оръжие на Рамбо. Освен, че се виждат колекцията му от пушки и неговият нож, в лентата бившият военен ще си служи и с лък. Освен че сам ще го използва, той ще го монтира и на пода, за да може да рани повече от мъжете, които го търсят, за да го убият. В „Рамбо: Последна кръв“ участват още Паз Вега, Серджо Перез, Менчета и Ивет Монреал. Режисьор е Ейдриан Голдбърг. Сценарият е дело на Сталоун и Матю Сирулник.Актрисата Ирен Кривошиева: Благодаря на Аня Пенчева, че ни върна ЛамбоАктрисите Ирен Кривошиева и Роси Русева си партнират в новия спектакъл „Две жени, без да се брои мъж…Jun 3 2019skafeto.com