Деси Бакърджиева

Години бяха нужни на актрисата Деси Бакърджиева да разкрие, че е била жертва на домашно насилие. Тя направи признанието си през април и по всичко личеше, че й е трудно. Може би не се е осмелила по-рано, дори когато през 2014 г. стана едно от лицата на кампанията „Говори открито срещу домашното насилие“. Деси, която има дъщеря от приключила връзка не разкрива кой я е подложил на това страшно изпитание. Свръхестествено: Фатални случки от сцената преследват д-р Огнянова от „Откраднат живот“ в реалния живот, ето какво изживя в БургасСвръхестествени сили контролират живота на актрисата Диана Димитрова. Това разкри по-известната на б…Jan 10 2018skafeto.com

Подчертава, че психическото насилие е по-страшно от физическото. „Раната може да заздравее, но психиката – не. Травмата си остава за цял живот, обясни ми един психиатър. Вярвам му“, казва тя. Д-р Хинова от „Откраднат живот“ продължава да вярва в любовта, въпреки преживяния ужас, пише Таблоид.

„Моята точка на кипене не беше нито след първия шамар, нито след първата обида. Търпението понякога е доста дълъг период. може би трябва да си тръгнеш след първата обида. Но трябваше да се запитам – аз ли съм този човек, който провокира в теб демона. Първият шамар беше от ревност. Приех го като нещо нормално. Повечето жени, които са жертви на домашно насилие, никой не знае, че те са жертва. Всичко остава зад заключената врата, зад спуснатото перде. А съседите чуват само виковете“, сподели Деси. „Аз се страхувах да посегна, а можех да посегна. Знаеш ли колко е странно – удрят те, а теб не те боли. Мислех си, че го заслужавам! Това е най-страшното! Когато един човек е обсебен от теб, от желанието да притежава всяка част от теб…, това е зловещо! Но за мен това вече е минало“, сподели още актрисата.

Тя заяви, че „след този случай“ е намерила сили и отново е повярвала на мъжете. „Защото за мен най-важното е, че хората са различни. Днес до известна степен съм сама“, признава актрисата.

„А неофициално – ще запазя в тайна“, допълва тя. „Не съм спряла да мечтая – за още деца, да бъда отново булка. Не знам, мечтите се сбъдват. Всичко, което ми се е случило, ме е направило това, което съм. Човек трябва да се учи от грешките си. Всичко останало е суета“, заяви Деси Бакърджиева.Чудесна вест: Ще има пети сезон на „Откраднат живот“, голямата изненада е кримка с духа и мистиката на РодопитеХитовият български сериал „Откраднат живот“, който се излъчва по Нова телевизия, ще има и пети сезон…Nov 27 2017skafeto.com

loading...