Сестрата на премиера Бойко БорисовКрасимира Иванова, си е извоювала изключителен авторитет в медицинските среди. Това се дължи най-вече на безупречния й професионализъм, който тя показва ежедневно при изпълнението на служебните си задължения.

Уважаваната неонатоложка д-р Красимира Иванова била плътно до певицата, когато ражда сина си Лоренцо. Умилителната случка се разиграва преди 16 години в столична болница, а певицата напомни за прекрасното събитие, публикувайки снимка в социалните мрежи.След атаката на Корнелия Нинова: Сестрата на Бойко Борисов с покъртителни думи за смъртта на майка им (ВИДЕО)Сестрата на премиера Бойко Борисов – д-р Красимира Иванова коментира горещата тема с лекарствата за …Dec 18 2017skafeto.com

На кадъра се вижда Софка, която лежи в болнична обстановка. До нея е д-р Иванова, която държи в ръце новородения Лоренцо. Сестрата на премиера се грижи за недоносени бебенца, за да наддадат килограми и да бъдат напълни здрави при изписването им. На снимката малкият Лоренцо изглежда в добра форма и няма информация да е имало усложнения по време и след раждането. В момент лекарката е завеждащ „Неонатологията“ в специализираната акушеро-гинекологична болница „Света София“, пише „България днес“.

„Моят живот Лоренцо“, написа Софка и признава, че това е един от най-щастливите моменти в живота й. Софка ражда сина си през 2002 г., когато е на 26 години. Неведнъж Маринова е признавала, че иска да има второ дете. И то да бъде от настоящия й съпруг Гринго. „Всеки ден работим за бебе. Божа работа! Дано стане! Искаме си детенце“, разкри 43-годишната певица.

Маринова коментира, че именно синът й Лоренцо е този, който иска да има братче или сестриче и ги съветвал да действат по-бързо. „Нетърпелив е, не иска да е сам, всеки ден ни повтаря да го правиме това бебе“, смее се Маринова. Към днешна дата Лоренцо е тийнейджър с татуировки, който гради чалга кариера и иска да надмине по популярност известната си майка. Появи се информация, че скоро двамата заминават на турне в САЩ, където ще блеснат с няколко дуета.Сестрата на премиера Бойко Борисов д-р Красимира Иванова каза тъжни истини за българите, децата и здравето ниКрасимира Георгиева е лекар, който отдавна е спечелил доверието на пациентите и колегите си с големи…Jan 21 2018skafeto.com

loading...