молитва за пари

Тази молитва за пари ще ни донесе много материално благополучие и финансов разцвет:

„Към тебе, ангеле Христов, зова. Както си ме предпазвал и защитавал, и пазил, да не съгрешавам преди и да не съгреша в бъдеще против вярата. Така се отзови сега, благоволи на мен и помогни ми. Трудих се много аз, и сега ти виждаш честните мои ръце, с които се трудя.

Да бъде така , както учи Писанието, че да се въздаде по труда. Въздай ми по труда мой, святий, дай да се напълни изтощената от труд ръка, и да мога да живея без бедност, на Бога да служа. Изпълни волята на Всевишният и облагодетелствуй мене със земните щедрости според труда мой.Супер силна молитва за успех към Свети Спиридон, която помага на всекиВижте текста на тази изключително силна молитва, която носи успех във всяка къща. Тя е отправена към…Mar 19 2019skafeto.com

Като се прекланяме на Господа Бог наш, Иисуса Христа, за ястията на моята маса, в които виждам знак на висшата Негова любов , сега се обръщам с молитва към тебе, святий воин Господен, ангеле Христов.

Волята на Бога била за това, че заради малката праведност моя, аз, окаяния, докарах на себе си и семейството ми, на жена ми и чедото/ата ми невъобразима мъка. Моля тебе, святий, спаси ме от празна маса, изпълни волята на Господа и въздай ми за деянията мои скромен обяд, за да мога да утоля глада мой и да нахраня чедата си, които са безгрешни пред лицето на Всевишния.

Доколкото съм съгрешил против словото Божие и в немилост изпаднах, но не по зла умисъм. Виж Боже наш, че аз не мисля за лошо но винаги съм следвал Неговите заповеди. За това се кая и моля за прощение за прегрешенията ми, каквито имам, и моля да дадеш на масата обильно в мяра, за да не погибна с глад. Амин.“Тази молитва е много силна и се казва само в петък, вижте яТази молитва е насочена към разпнатия на кръст Божи син – Иисус Христос. Нейната сила е много голяма…Mar 14 2019skafeto.com

loading...