Фолк фурията Кали стана център на вниманието през последните месеци покрай шумната си раздяла с последната си голяма любов. Тя и бившият й Влади си разменят обиди в медиите, а през останалото време спорят за правата на общото си дете. Точно в този момент най-големият син на Кали също влезе в светлините на прожекторите.
Синът на Кали втрещи мрежата със смущаващи кадри (снимка)Бившият на Кали я срина със земята с пикантерии за личния им животОколо Кали винаги ври и кипи. В последните седмици на всички стана ясно, че раздялата с последния мъ…Apr 19 2019skafeto.com

Най-големият син на попфолк изпълнителката Кали – Георги, скандализира мрежата със смущаващи кадри.
Снимковият материал е със сексуален характер. Любопитна подробност е, че дамата, с която си разменя ласки, е не коя да е, а една от най-новите звезди на българската хип-хоп сцена Виктория Тодорова, известна с псевдонима си Котенцето.
Един от извратените фотоси е публикуван в профила на Георги в социалната платформа Инстаграм, а поредицата от снимки в официалната страница на рап изпълнителката. Според запознати Георги и Виктория имат отношения от съвсем скоро, писа „ТелеграФ“.

Не случаен е и един от коментарите под публикацията на наследника на Кали – „Намерихте се“. Новата светска двойка не е гледана с добро око, според меломаните двамата се опитват да заформят скандал, което по-скоро ще провокира негативни коментари, отколкото пожелания за щастлива и спокойна връзка.
На кадрите те се целуват, а езиците им съвсем умишлено са завъртени към камерата. Вижда се бялото от очите им, което още повече усилва искания ефект от Жоро и Котето.

Котенцето е една от най-желаните изпълнителки в момента и определено присъствието й ще вдигне самочувствието на Георги. Преди време тя беше интимна с колегата си Марсо, но двамата така и не пожелаха да афишират връзката си официално. За певицата е ясно също, че е твърде млада и обича да сменя мъжете като носни кърпички.Бившият на Кали за изневярата й с 15 години по-млад: 6 месеца паралелна връзкаВече втора седмица гореща тема из светските среди е раздялата между фолкпевицата Кали и вече бившата…Apr 7 2019skafeto.com

loading...