Арчи

След като една от най-коментираните теми през тази година беше бременността и дългоочакваната поява на новия член на кралското семейство – първородното дете на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл. И след като на 6 май херцогинята на Съсекс роди, медиите по целия свят гръмнаха с новината за появата на бебето.

Сега обаче мрежата прегря с още по-шокираща и конспиративна теория, свързана с раждането на детето на херцозите на Съсекс. Те извадиха и доста солидни доказателства, че и снимки в подкрепа на думите им, пишат от БЛИЦ.Тежка драма в семейството на Меган МаркълНа 6 май в кралското семейство се появи още един член. Първородният син на Меган Маркъл и принц Хари…May 9 2019skafeto.com

Както вече стана ясно, дълго преди официалното обявяване на раждането на първородния син на 37-годишната майка и 34-годишният баща, мрежата периодично разпространяваше слухове, че бебето е родено отдавна и щастливите родители просто не бързат да парадират с това събитие.

Сега интернет потребителите имат истинска причина да вярват в тази теория. Причината за това са думите на принц Хари, който той изрече щом представиха бебето си за първи път.

На въпроса на журналистите за това на кого прилича повече бебето херцогът от Съсекс отговори доста двусмислено.

„Всеки казва, че външният вид на бебето варира значително през първите две седмици. И това е вярно. Бебето се променя всеки ден, за да разберем на кого прилича повече ще ни е необходим около месец”, каза новият баща.

Този отговор от принц Хари беше интерпретиран по различен начин от потребителите на мрежата. Мнозина предположиха, че херцогът, несъзнателно, остави да се изплъзне, че Меган всъщност е родила преди две седмици, а не два дни.

„Много хора казват, че детето се променя много през първите две седмици”, каза той, но не е ли синът му роден в понеделник?

Тревогата, която плъзна по неговото лице и това на жена му, веднага след тези думи, е индикация, че Хари несъзнателно се издъни и изтърва истината.Меган Маркъл и Принц Хари показаха кралското бебеОще едно дългоочаквано събитие вече е факт. След като херцогинята на Съсекс дари своя съпруг с момче…May 8 2019skafeto.com


loading...