Баба ми е получила микроинсулт. Това се е случило, докато гледа един от епизодите на „ВИП брадър“ и отношението на съквартирантите към мен. От няколко години тя е инвалид първа група, но видяното по телевизията я е разстроило ужасно и сега състоянието й не е добро. Възможно най-скоро ще пътувам, за да я видя. Тя и майка ми са хората, които най-много обичам…“
Това сподели пред вестник „България днес“ маестрото на гримьорите Валентин Кулагин, който понеделник вечерта принудително бе отстранен от формата след зрителски вот.
Артистичният Кулагин е категоричен, че обмисля да стартира дела срещу част от участниците в проекта, както и срещу всички медии, тиражирали откровени измислици по негов адрес.

„Трябват ми няколко дни да се възстановя физически от преживяното. Без храна мога да издържа, но без сън бях на ръба на силите си, умората ми натежа. Освен това целият съм в травми – крака, ръце, ухото ми, лицето ми… Психиката ми е желязна, а и не мога да се пречупя от слабохарактерни личности, каквито бяха всички до един в къщата. Превъзхождам ги интелектуално, а и в човешки план. През живота си съм виждал какви ли не хора, но такива зверове – никога! Обикновените минувачи по улиците са в пъти по-качествени в морално отношение от всички т.нар. „випове“, допълни гримьорът.
Кулагин призна пред изданието, че не може да отрони лоша дума по адрес на продуцентите. По думите му те са се държали професионално и всичките им предварителни договорки са спазени.Пълен обрат! Заради нисък рейтинг спират преждевременно „ВИП Брадър“: Коя сек*бомба влиза в „Ол старс“Информацията на агенция „Пик“ от началото на октомври, че заради изключително нисък рейтинг настоящи…Oct 22 2018skafeto.com

Горчив вкус остава само престоят му в имението на Нови хан край София, където е построена къщата на брадъра.
„Ако бях агресор и злодей, щях да отвърна на ударите на Ваня Костова. От излъченото се видя колко пъти ме удари в главата и през лицето с шише вода. Решен съм да си вадя медицински свидетелства, нищо чудно да ми потрябват. Първи не съм посегнал на никого, това е в тотален разрез с мен. Не съм посягал на Ваня Костова, подадох й скилика чесън… Възпитаван съм от интелигентни родители, които са ми дали обноски и класен маниер. Видя се кой е далече и кой близо до байгановщината“, откровен е майсторът на макиажа.

Докато разказва за родителите си, Кулагин се подсеща за лъжа, тиражирана по адрес на семейството му, докато той е в къщата. Интриганти пуснали мълва, че майка му е обикновена продавачка на козметика в чужбина. Това откровено подразнило гримьора и той е твърдо решен да доказва в съда какви са реалните факти. Според него истина е само, че родителката му от години живее в чужбина. Докато била в България, е женена за мастит бизнесмен, който впоследствие почива. Тя и доведеният му баща държали голяма фирма превозвач, която обслужва сериозни територии от няколко града в Южна България. Гримьорът подчертава, че освен от заможна фамилия произхожда от семейство със завиден умствен багаж и потенциал.

„Има една изключително положителна черта от участието ми във „ВИП брадър“. Сега, излизайки навън на свобода, разбирам колко много хора ме обичат и подкрепят. Получих хиляди писма и любовта на хората ме топли безкрайно. Не мога да отговоря на никого, защото Фейсбук профилът ми е докладван и блокиран за 30 дни. Когато премине временната ми забрана в Интернет, ще отговоря на абсолютно всеки човек, който е отделил от личното си време, за да ми отправи добра енергия и пожелания“, посочва ексцентричният фешън гуру. Той е на мнение, че през цялото време е изпитвал личността си с предизвикателства.
„В реалния живот кога друг път ще спя на пода в банята или ще ми се налага да ям гадости? Никога! Излизам доволен, щастлив и по-силен от всякога“, казва Кулагин.Глас народен: Пенсионерите – във „ВИП Брадър“, там да ги хранят и поят през зиматаПисна ми от тенджери и тигани по телевизиите, от разголени миски и разкрепостени полуграмотни мадами…Oct 19 2018skafeto.com

Фенове с конспирация: Фалшиви профили подкрепят Костова
Хиляди фенове на стилиста с украински корени се чудят и маят как е възможно от играч с най-висока обществена подкрепа и одобрение той да напусне формата. Почитателите му съзират очевидни манипулации в Интернет гласуването.
Приятели на Валентин Кулагин дори са си направили труда да разгледат профилите в социалните мрежи, които са дали вот изпълнителката Ваня Костова да остане. Според тях впечатление прави, че стотици от гласувалите са без снимки, а профилите им – направени преди седмица, т.е. несъществуващи в действителност физически лица.


loading...