Жената на 40 години

Жената на 40 години е нещо съвсем различно. Вече е зряла, вече знае точно от какво има нужда в живота и още по-важно – знае и как точно да го постигне. Може би спомените за 30-те години, че дори и за 20-те, все още не са избледнели. Но някои неща от по-ранния етап на живота са абсолютно недопустими за дами, които вече се преминали границата от 40 години.

Ето няколко съвета, които могат да влезнат в помощ на тези, на които все още им е трудно да вземат решение между две изкушения.

1. Колкото и да е яко партито, ще е най-добре да се събудите в собствения си креват. Това е даже абсолютно задължително.

2. Мислите да ограничите яденето и се чудите между бисквитка и ябълка. Стоп! Изберете чаша вода.

3. Късно вечер не е време за тоалет. Не си губете времето да си епилирате краката и да си миете косата. Краката можете да скриете в панталон, а косата да напръскате с лак. Умората и лошото настроение обаче не можете да скриете.Този съпруг написа писмо на закръглената си жена и то за секунди стана хит в Интернет!В днешно време стандартите за красота са изключително строги. Има така наречените идеални мерки и по…Aug 6 2017skafeto.com

4. Времето, когато давахте съвет за всичко и на всеки, е отминало. Ако все пак ви връхлети безпределно желание пак да го сторите, си задайте въпроса: „Моя работа ли е това?“ След това си затворете навреме устата и отидете в другата стая.

5. Не спирайте да пътувате и да обикаляте. Вижте света. Новите впечатления са сигурен начин да трупате опит и положителни емоции без да остарявате.

6. Хабете си времето с неподходящ човек единствено, ако сте лекар, а той пациент. А, да – и ви плаща за услугата.

7. Бурен роман, спиращ дъха трилър или… работа, но пък срещу допълнително заплащане? Винаги залагайте на последното.

8. В спора се ражда истината, ама на 18… Едно „Така е, както ти казваш“ ще ви спести и време, и нерви.

9. Няколко дни насаме са по-зареждащи от всеки спа салон.

10. Не съществува толкова важен мъж, че да се мъчите да влезнете в неудобни обувки заради него.Ето кои са най-големите лъжи, които казват мъжете и жените в Интернет!Интернет е пространство, в което всеки човек има свободата да се представи за какъвто поиска. Това к…Jul 29 2017skafeto.com


loading...