мая манолова зет

Дъщерята на Мая Манолова не е наследила нейните политически амбиции, но зет ѝ Мартин е поел в същата посока. Лидерът на Младежкото обединение на БСП в Кюстендил обаче може и да не стигне до високите етажи на властта заради срамните си изцепки от близкото минало. Кюстендилецът не е тихата вода, за която го представя тъща му, съобщава „Ретро“. Мартин Мирчев се оказа див купонджия, нямащ мяра в забавленията с приятели. Докато съпругата му Ралица се занимавала със сина им Макси и не спяла, за да угажда на детето, той не пропускал купони и банкети.Мая Манолова ходила на фризьор и пушила цигари преди операцията: Казала на родителите си чак когато оздравялаВ дните около своя 53-ти рожден ден Мая Манолова признава, че е нов човек след борбата с рака. Именн…May 7 2018skafeto.com
Зетят на Мая Манолова се уреди със сладък пост в БСП, и не се спира по чалготеките (СНИМКИ)

Зетят на Манолова се веселял постоянно с приятели, а снимките му в социалните мрежи са повече от провокативни. Мирчев се е щракнал как мята салфетки в елитен чалга клуб на рождения си ден, прегръщайки бутилки с алкохол и всевъзможни приятели и демонстрирайки пластичност в областта на ханша.

Нощните подвизи били най-честата причина за скандалите на младото семейство, но когато отворела темата, Мартин винаги напомнял на Ралица, че навремето и тя не си поплювала, а докато била студентка първо в Германия, после в Благоевград, я познавали във всички нощни барове. Ралица и Мартин са заедно от почти 8 години.

Запознали се за пръв път на събрание на Младежкото обединение на БСП в Кюстендил по време на предизборна кампания. Харесали се от пръв поглед, а той търпеливо изчакал страстите около изборите да преминат и веднага паднал на колене пред нея, искайки ръката ѝ.

В Града на черешите веднага тръгнали слухове, че бракът им щял да бъде по сметка и Мирчев просто търсел начини да пробива по-лесно в живота. Сватбата се забавила с няколко години, защото през това време младите имали колебания къде да живеят. Ралица и Мая настоявали да дойдат в София, а Мартин се дърпал и искал да останат в родния им град, където вече си бил изградил име.

В крайна сметка се преместили в столицата, където споделяли един покрив с омбудсмана и съпруга ѝ Ангел Найденов, но когато Ралица забременяла, решили да се върнат обратно в провинцията, за да им е по-спокойно и малкият Максим да расте в по-чиста среда.

Въпреки че Ралица има три дипломи за висше образование от три университета, все още не знаела дали иска изобщо да се връща на работа. И преди да забременее, не могла да изпълни амбициите на Манолова за блестяща кариера. В момента се задоволявала с функциите на майка, съпруга и домакиня, а борбата за голяма кариера оставила на мъжа си.Дупнишките шивачки благодариха и плакаха с Мая Манолова: Изненадаха омбудсмана с трогателен подаръкОмбудсманът Мая Манолова за пореден път отиде на среща с дупнишките шивачки, бивши работнички от ста…May 10 2018skafeto.com


loading...