Християн Гущеров е подписал предбрачен договор с втората си съпруга Светлана, съобщи вестник „България днес“. Двамата официално станаха семейство, след като сключиха граждански брак през почивните дни. Ритуалът беше извършен близо две седмици преди същинската сватба, която ще е на 12 юли.

Далеч преди подписването в гражданското чрез адвокатите си Гущеров е подготвил документите за предбрачен договор, за да може в бъдеще да защити благосъстоянието си. Според книжата бившата плеймейтка няма право на абсолютно никакви претенции към парите, имотите и движимото имущество на младия милионер.Тайнственият мъж до Мара Отварачката е разкрит! Ето с кого тя преодолява раздялата си с Гущеров (СНИМКА)Поп-фолк певицата Мария, по-известна като Мара Отварачката, наскоро преживя раздяла със съпруга си Х…Oct 12 2017skafeto.com

Постъпката на Гущеров не е изненадваща, тъй като солиден предбрачен договор той беше приготвил и за предишната си съпруга – фолкпевицата Мария. След раздялата им чалгарката не прибра нито лев и дори се оплака публично, че Християн си е взел колата и я е прогонил от дома си.

А Отварачката била принудена да живее в малък апартамент, като разчитала единствено на скъпите си подаръци и бижута – продавала ги и с парите от тях оцелявала с дъщеря си Марая.

Близки до новоизлюпеното семейство разказаха, че подписването на предбрачен договор не е предизвикало драми. Светлана нямала претенции към милионите на съпруга си, като щедрото му финансово поведение към нея било напълно достатъчно и тя не се лакомяла за повече.

В момента новата Гущерова се радва на впечатляващо положение – има си скъп джип, лична охрана и шофьор, пълна свобода да пазарува дрехи и бижута и живее в тузарското имение на Гущеров в полите на Витоша. Макар в къщата да има обслужващ персонал, Светлана предпочита сама да чисти, тъй като от години е известна като маниачка на тема чистота.
След като се опари лошо с Мара Отварачката: Християн Гущеров се бетонира с предбрачен договор (СНИМКА)

От сключването на гражданския брак Светлана сподели кадър в социалните мрежи, на който е облечена с къса булчинска рокля, съобразена с последните тенденции и актуалното през този сезон. Тя позира с вдигната ръка, на която се вижда брачната й халка, поставена до ултраскъпия годежен пръстен. Моделката признава, че избрала къса рокля, защото на сватбата щяла да бъде с две дълги, които ще сменя през определен период от време. А и новата г-жа Гущерова била почитателка на Барби визията и точно така си се представяла да изглежда на един от най-важните дни в живота си.

Василева показа и тортата, с която са се подсладили в деня на подписването си, като акцентира и на една от новите си татуировки – буквата „Х“ на един от пръстите си, обозначавайки първото име на любимия си мъж.

След подписването скромната компания се почерпила в столичен ресторант, където празненството бързо приключило, за да имат сили за голямото тържество другата седмица.
Източник bgdnes.bgМария показа как почива в лукс след раздялата с Гущеров! (СНИМКИ)Гласовитата певица Мария наскоро се раздели със съпруга си Християн Гущеров. Освен душевната болка, …Sep 6 2017skafeto.com

loading...